HUSQVARNA – PERFORMANTA SI PUTERE

Husqvarna reprezintă unul dintre liderii mondiali în producerea echipamentelor performante pentru construcții. „Schimbarea este un factor puternic și o sursă de inspirație provocatoare în eforturile noastre de a găsi noi idei și de a dezvolta produse care sunt utile în munca utilizatorilor,” declară Anders Ströby, Head of Husqvarna Construction Products.

Husqvarna FS 7000

Este un tăietor mare, puternic, perfect pentru tăierea la adâncime a podelelor și operațiunile care necesită productivitate înaltă. Capacitatea mare a acestuia, dimensiunile reduse, dar și manevrabilitatea bună îl fac un echipament extrem de versatil. În plus, tăietorul de asfalt-beton este echipat cu un sistem de evacuare și catalizator de oxidare diesel (DOC). De asemenea, diametrele lamei ajung până la 1.000 mm, oferind o adâncime maximă de tăiere de 411 mm. Datorită dotării cu sistemul inovator „IntelliSeal” acesta permite un minim de 500 de ore de lucru fără întreținere și elimină gresajul zilnic al rulmenților, conferind rezistență și durabilitate.

Tăietorul este echipat cu ambreiaj electronic pentru eliberarea instantanee a puterii transmisiei, care îndeplinește toate normele de siguranță. De altfel, modelul este disponibil în două versiuni. O versiune cu trei trepte și una cu o singură treaptă de viteză. Versiunea cu trei trepte extinde gama de aplicații și permite o performanță optimă în timpul tăierii.

Există și un tablou de bord cu afișaj digital pe care sunt afișate toate funcțiile importante, făcând-ul ușor de monitorizat, iar sistemul „E-track” are o funcție de resetare integrată în acest display, ceea ce ușurează realizarea tăieturilor drepte.

husqvarna text

Husqvarna FS 8400D

Este cel mai puternic din gama sa, fiind conceput pentru a produce mai mulți cai putere. De asemenea, este potrivit în toate aplicațiile grele de tăiere deoarece are un motor diesel turbo puternic, un sistem Quick Stick și un design compact. Sistemul brevetat de lame Husqvarna, care este folosit și la alte modele de tăietoare, permite ca unealta să fie utilizată până la 500 de ore fără întreținere. Acesta are o capacitate de tăiere superioară care asigură o tăiere precisă, rapidă și sigură. Pentru o manevrare ușoară, are un design ergonomic și o formă constructivă compactă.

Sistem eficient anti- vibrații

FS 8400D de la Husqvarna este unul dintre cele mai puternice și productive tăietoare de pe piață, dotat cu un sistem de transmisie a puterii patentat. În plus, ghidarea optimizată electric oferă o bună vizibilitate asupra marcajului de tăiere. Acest sistem de ghidare precisă la tăiere permite operatorului să facă ajustări chiar în timpul tăierii printr-o simplă atingere a unui buton. Modelul este disponibil în versiuni cu una sau trei trepte de viteză. Versiunea cu trei viteze extinde gama de aplicații și asigură o performanță optimă pentru aplicații de tăiere la pas. Mai mult, tăietorul este echipat cu ambreiaj mecanic pentru eliberare instantanee de transmisie a puterii, care îndeplinește normele de securitate. Sistemul de transmisie patentat este prevăzut cu o cutie de viteze în unghi drept care poate reduce vibrațiile și crește eficiența lamei. În plus, mai are un panou de control cu indicator de temperatură, ampermetru, tahometru și comutator ambreiaj.