HUSQVARNA NOUL TAIETOR ELECTRIC

Husqvarna a lansat un nou tăietor electric circular care face parte din gama de produse Prime, noua generație de tehnologie de înaltă performanță pentru echipamentele de tăiere electrice. Husqvarna K 6500 Ring, împreună cu sursa de putere corespunzătoare, Husqvarna PP 65, devine astfel unul dintre cele mai eficiente tăietoare electrice circulare existente la ora actuală pe piață.

“Conceptul nostru de tăietor electric circular are acum încorporate puterea și ergonomia clasei Prime. De asemenea, cu K 6500 Ring, vom fi capabili să oferim clienților noștri un tăietor electric dotat cu una dintre cele mai performante lame de tăiere de pe piață “, a spus Johan Simonsson, Global Product Manager, Power Cutters, Husqvarna Construction.

K 6500 este cel mai puternic tăietor electric de până acum de la Husqvarna și unul dintre cele mai puternice din clasa sa. Cu un design robust și un motor încapsulat, modelul este ușor de transportat și de manevrat, datorită greutății reduse. Vibrațiile scăzute contribuie la o ergonomie mai bună, iar noua poziționare a lamei de tăiere, care lucrează într-un mod eficient, minimizează efortul. Este potrivit pentru tăiere de beton, piatră și zidărie, însă poate fi folosit și pentru tăiere cu deschideri mai mici, cum ar fi la uși și ferestre. De asemenea, tăietorul este potrivit și pentru tăiat țevi, conducte și poate fi folosit pentru diverse lucrări de instalații.

Principalele avantaje

• Greutate redusă, fără ca acest lucru să afecteze performanța;

• Ergonomic;

• Dotat cu tehnologia de ultimă oră;

• Se poate folosi pentru operațiuni de tăiere umedă cât și uscată, în interior și exterior;

• Deține opțiune de tăiere cu flux de apă ușor de reglat în timpul funcționării;

• Un bun control al muncii datorită forțelor giroscopice minime și vibrațiilor reduse;

• Greutate redusă și un design compact, ceea ce-l fac ușor de manevrat și de transportat;

• Are pachet de alimentare separat, făcându-l mai puțin expus la murdărie și vibrații;

• Design durabil și un motor încapsulat;

• Echipat cu LED – indicator de încărcare, ceea ce înseamnă că operatorul va fi capabil să lucreze cu putere optimă, fiind avertizat în cazul în care există un risc de supraîncărcare a motorului.

Husqvarna Prime este o nouă gamă de tăietoare electrice cu performanțe înalte. Cu această gamă, Husqvarna ridică standarde noi, crescând eficiența, performanța, productivitatea și mobilitatea clienților săi. Produsele care au fost introduse pe piață sunt: Husqvarna DM 650, K 6500, K 6500g și sursa de putere PP 65. Compania anunță că va mai lansa în curând și alte produse ce vor face parte din gama Prime.

Autor: Silviu Mustățea