HUSQVARNA – NOILE SISTEME DE SLEFUIRE A PARDOSELILOR

Husqvarna lansează noul sistem de șlefuire a pardoselilor PG 450 dedicat profesioniștilor și în special companiilor de închirieri. Acesta este însoțit două modele anterioare care au fost recent îmbunătățite: Husqvarna PG 400 și Husqvarna PG 280. Toate sistemele de șlefuire sunt robuste, compacte și ușor de transportat.

PG 450 oferă versatilitate, fiind ușor de utilizat, putând realiza o multitudine de aplicații precum: șlefuirea betonului, îndepărtarea straturilor afectate de pe diverse suprafețe, repararea betonului și lustruire.

De asemenea, poate fi folosit pentru soluția de șlefuire a betonului – HIPERFLOOR. PG 450 are o putere mare, ceea ce îl face ideal pentru numeroase aplicații industriale. “Noul echipament PG 450 este potrivit pentru firmele de închirieri datorită robusteții sale. Este foarte ușor transportat și depozitat chiar într-o mașină de dimensiuni normale”, spune Joakim Leff-Hallstein, Global Product Manager Floor Grinding, Husqvarna.

PG 450 a fost dotat și cu un recipient cu capac, care permite colectarea prafului, pentru un mediu mai curat. Un accesoriu recomandat pentru PG 450 este Husqvarna DC 3000, un nou colector de praf cu o curățare automată a filtrului. DC 3000 poate fi folosit și împreună cu PG 400.

husqvarna text

Odată cu dezvoltarea modelului PG 450, au fost aduse îmbunătățiri și modelelor existente precum PG 400 și PG 280, dotându-le acum cu un nou șasiu. “La PG 280 au fost adăugate funcții precum cea de șlefuire la margini și o protecție de perete pentru un control ridicat de şlefuire”, adaugă Leff-Hallstein.

Toate cele trei mașini sunt acum și mai robuste, compacte, ușor de utilizat și transportat. “În întregime, noua gamă PG oferă o multitudine de posibilități de utilizare și opțiuni. Prin adăugarea noului PG 450, putem oferi acum o gamă completă de sistem pentru șlefuirea pardoselilor “, continuă Leff-Hallstein.

Avantaje:

  • Robustețe;
  • Designul compact și cadrul pliabil pentru transportul facil;
  • Echiparea cu Husqvarna Redi Lock®, un sistem inovator pentru schimbarea instrumentelor diamantate;
  • Ușor de utilizat, cu viteză fixă;
  • Aplicația HiPERFLOOR (PG 450);
  • Funcția de şlefuire pentru margini (PG 280);
  • Pedală de picior pentru a regla cu ușurință roțile pentru margine de şlefuire (PG 280).