HUSQVARNA – NOILE DISCURI DIAMANTATE VARI-CUT

Piatra, betonul și oțelul sunt unele dintre cele mai dure materiale cunoscute de om. Pentru a debita aceste elemente cu precizie imensă, ai nevoie de ceva chiar mai dur – un disc diamantat sau carotă diamantată produse de un lider mondial. Husqvarna lansează noile discuri diamantate Vari-Cut, discuri diamantate premium concepute pentru a eficientiza munca într-o zi de lucru. Noile modele sunt versatile, rapide, durabile și taie tevi de oțel și armături metalice la fel de ușor precum cărămizile și dalele din beton.

Vari-Cut este lansat ca fiind o lamă universală, combinând o gamă largă de aplicații cu ajutorul tăierii rapide și a vieții îndelungate de lucru. „Unul dintre cele mai mari beneficii ale modelului Vari-Cut este, într-adevăr, modul în care acesta taie toate tipurile de materiale de construcții. Nu mai este necesar acum să schimbați lamele, ceea ce înseamnă ca vor fi economisiți bani și timp”, afirmă Lars Van Bocxlaer, Global Product Manger.

Lama are un design unic, combinând tipuri diferite de segmente: segmente Turbo de 10 mm pentru creșterea vitezei de tăiere și segmente drepte de 10mm pentru creșterea vieții uneltei. Acest design conduce la modelul Vari-Cut, cu performanțe excepționale și cu o gamă foarte largă de aplicații.

husqvarna text

Vari-Cut este, de asemenea, conceput cu ideea de siguranță în minte. Lama respectă în totalitate standerdele europene de siguranță, EN13236. În plus, modelul este echipat cu un miez perforator care permite o răcire optimă a lamei și cu strâmtori înclinate, concepute astfel încât acestea să protejeze lama împotriva fisurilor. Acest lucru o face potrivită atât pentru aplicații ce implică tăieri uscate, cât și tăieri ude.

Gama a fost lansată în primăvara 2015 și este formată din:

Husqvarna Vari-Cut – pentru performanțe în tăierea majorității materialelor de construcții;

Husqvarba Vari-Cut Turbo – pentru tăieri opționale performante ale materialelor de construcții dure, precum granitul sau betonul greu;

Husqvarna Vari-Cut Plus – pentru tăieri optime performante ale materialelor de construcții precum blocurile abrazive și asfaltul.