Un design nou, ergonomie îmbunătăţită şi multă inovaţie, acestea sunt ingredientele care permit utilizatorilor să realizeze operaţinuile obişnuite de tăiere cu mai puţin efort. Tăietorul Husquarna K 970, care înlocuieşte modelul precedent – K 960, se remarcă printr-o creştere reală a puterii de tăiere. Motorul X-Torq este dotat cu tehnologii performante, maximizând puterea rezultată şi reducând în acelaşi timp emisiile cu până la 75%, iar consumul cu 20%.

Dotarea cu sistemul “Active Air Filtration”, unul dintre cele mai eficiente sisteme de filtrare a aerului, asigură tăietorului o uzură minimă a motorului chiar şi în medii cu un grad ridicat de praf. În plus, K 970 are şi o unitate de protejare împotriva prafului, pentru o mai mare fiabilitate. Aparatul se porneşte uşor chiar şi de către utilizatorii fără experienţă, datorită supapei de golire şi decompresie.

La fel ca şi celelalte tăietoare de la Husqvarna, K 970 este ergonomic, mânerul din spate având o porţiune moale care conferă o aderenţă mai bună pentru mână şi facilitează sprijinul acestuia de şold.

Mai mult, capacul rezervorului a fost mutat pe partea dreaptă pentru a se umple mai uşor, iar amortizoarele de vibraţii au fost îmbunătăţite prin reglarea arcului din faţă.

Tăietorul K 970 se potriveşte perfect pentru lucrări de tăiere a betonului ori a pietrei, în operaţiuni de reconstrucţie, renovare, în domeniul construcţiilor pentru tăierea bordurilor, a pavelelor, a ţevilor sau pentru lucrările de instalaţii, precum şi pentru tăierea asfaltului sau decuparea metalelor.

Sistemul eficient “SmartCarb” asigură o putere mare şi un consum redus de combustibil, chiar şi atunci când filtrul de aer este extrem de murdar.

Cureaua Poli-V  redă o putere de transmisie mai bună şi o durată de viaţă foarte extinsă.

Sistemul eficient anti-vibraţii, reduce vibraţiile la mai puţin de 5m/2s, ceea ce face maşina mult mai uşor de utilizat chiar şi în timpul perioadelor lungi de lucru.

About The Author