HUSQVARNA K 3000 WET – TAIERE USCATA SI UMEDA CU ACEEASI MASINA

Noul model de la Husqvarna este mașina de tăiat electrică care minimizează cantitatea de apă și suspensie, fiind, de asemenea, ușor de transformat într-o unealtă electrică care generează o cantitate minimă de praf. Husqvarna relansează mașina de tăiat electrică cu disc, K 3000 Wet, care face posibilă tăierea atât umedă, cât și uscată cu aceeași mașină.

La fel cum sugerează și numele, Husqvarna K 3000 Wet este o mașină de tăiat electrică cu disc pentru aplicații umede. Mașina este echipată cu un sistem anti-praf numit DEX, unde un regulator integrat controlează volumul de apă, asigurându-se o cantitate suficientă pentru a se lega de praf. Acest lucru oferă utilizatorului posibilitatea de tăiere umedă, cu o cantitate minimă de apă și suspensie, atât în interior, cât și în exterior. K 3000 Wet funcționează ca un dispozitiv de tăiere electric cu disc pentru aplicații uscate: prin atașarea unității VAC disponibilă ca accesoriu, K 3000 Wet este transformat într-o mașină de tăiat cu disc, care generează o cantitate minimă de praf. Praful este aspirat prin unitatea VAC care funcționează ca o “sanie” atașată cu ușurință apărătorii și conectată la un aspirator.

“Am continuat să dezvoltăm o mașină de tăiat cu disc foarte bună și am făcut-o chiar mai bine”, spune Johan Simonsson, Global Product Manager pentru aparate de tăiat electrice pentru construcții de la Husqvarna. “K 3000 Wet are o varietate de soluții inteligente care facilitează munca pentru utilizator. Una dintre cele mai mari calități este, desigur, faptul că acum există posibilitatea de a tăia atât uscat, cât și umed cu o cantitate minimă de apă și praf “. K 3000 Wet a fost dezvoltată cu utilizatorul în centrul atenției. Mașina are o apărătoare nouă mai ușoară și un sistem anti stropire nou dezvoltat care este atașat la apărătoarea lamei. Protejează atât utilizatorul de stropire, cât și aparatul de apă și suspensie. La fel ca toate mașinile electrice de tăiat Husqvarna, lama se rotește înainte reducând efortul pentru operator, astfel, făcând munca mai eficientă. În plus, modelul K 3000 Wet este echipat cu sistem de protecție la suprasarcină electrică Elgard și cu sistemul SoftStart care permite pornirea chiar cu siguranțe fuzibile normale, cu acționare lentă.

Caracteristici:

  • Motor electric la 230/120/110 V;
  • Ferăstrău circular cu greutatea de 8,5 kg;
  • Lama Diamant de 350 mm;
  • Adâncime de tăiere 125 mm.

Accesorii:

  • WT 15 – un nou rezervor compact și ușor de utilizat pentru apă cu pompă electrică. Rezervorul are o capacitate de 15 litri și permite tăierea continuă timp de 45 de minute. Funcționează pe bază de acumulator.
  • Unitate VAC, greutate 1,0 kg. Unitatea VAC este ușor detașabilă atunci când aspiratorul nu este în uz.
  • DC 1400 – aspirator compact și eficace pentru aplicații umede și uscate. Putere: 1,4 kW. Greutate: 16 kg.

Elimină praful. Cu aspiratorul compact DC 1400, disponibil ca și accesoriu, K 3000 WET poate fi transformat într-o unealtă de tăiat electrică cu aplicație uscată, care generează o cantitate minimă de praf. Aspiratorul este ușor de atașat la partea din spate a apărătorii lamei și este conectat direct la aspirator.