K 1260 reprezintă unul dintre cele mai performante tăietoare din gama Husqvarna. Acesta are un design ergonomic şi poate secţiona materiale dure cu mare precizie. A fost proiectat pentru a uşura munca celor care îl utilizează. Echipamentul realizează operaţiuni de tăiere precise şi eficiente într-un timp foarte scurt. A fost construit pentru a face faţă celor mai dificile sarcini de tăiere – beton, piatră sau asfalt, fiind dotat cu tehnologii noi care garantează o performanţă maximă şi confort sporit de utilizare.

Designul curbat permite utilizatorului să lucreze cu echipamentul aproape de corp și îi oferă un control mai bun, iar mânerele groase oferă aderența necesară.

Pe lângă motorul său puternic, K 1260 este echipat cu filtre de aer – „Active Air Filtration”. Acest fapt permite ca utilajul să fie folosit de până la un an, fără a necesita schimbarea filtrului, conducând automat la costuri reduse pentru întreținere. Modelul este, de asemenea, echipat cu sistemul SmartCarbTM, înseamnând performanțe mai mari și un consum redus de combustibil, precum și cu unul dintre cele mai eficiente sisteme de amortizare a vibrațiilor, care reduce vibrațiile la mai puțin de 5m/s2.

“Cel mai mare avantaj al acestui echipament este, fără îndoială, puterea sa. Face o treabă perfectă în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Johan Simonsson, Global Product Manager, Husqvarna Construction.

K 1260 este dotat cu DEX, un kit de tăierea umedă cu economie de apă, pentru minimizarea prafului rezultat, oferind un proces de tăiere mai curat, în condițiile unui consum de apă redus.

Alte caracteristici ale dispozitivului K 1260:

– Cilindree cmc – 119.

– Diametrul lamei mm – 350/400.

– Adâncime de tăiere mm – 125/145.

– Greutate kg – 13.7/14.4.

– Nivel zgomot db(A) – 103.

About The Author