FS 6600, 071025 0063

HUSQVARNA FS 8400D – PERFORMANTA SI PUTERE

Ferăstrăul Husqvarna FS 8400D este cel mai puternic din gama sa, fiind conceput pentru a produce mai mulți cai putere. De asemenea, este potrivit în toate aplicațiile grele de tăiere deoarece are un motor diesel turbo puternic, un sistem Quick Stick și un design compact. Sistemul brevetat de lame Husqvarna, care este folosit și la alte modele de ferăstraie, permite ca unealta să fie utilizată până la 500 de ore fără întreținere.

Acesta are o capacitate de tăiere superioară care asigură o tăiere precisă, rapidă și sigură. Pentru o manevrare ușoară, are un design ergonomic și o formă constructivă compactă.

Sistem eficient anti- vibratii

FS 8400D de la Husqvarna este unul dintre cele mai puternice și productive ferăstraie de pe piață, dotat cu un sistem de transmisie a puterii patentat. În plus, ghidarea optimizată electric oferă o bună vizibilitate asupra marcajului de tăiere. Acest sistem de ghidare precisă la tăiere permite operatorului să facă ajustări chiar în timpul tăierii printr-o simplă atingere a unui buton.

Modelul este disponibil în versiuni cu una sau trei trepte de viteză. Versiunea cu trei viteze extinde gama de aplicații și asigură o performanță optimă pentru aplicații de tăiere la pas. Mai mult, ferăstrăul este echipat cu ambreiaj mecanic pentru eliberare instantanee de transmisie a puterii, care îndeplinește normele de securitate. Sistemul de transmisie patentat este prevăzut cu o cutie de viteze în unghi drept care poate reduce vibrațiile și crește eficiența lamei. În plus, mai are un panou de control cu indicator de temperatură, ampermetru, tahometru și comutator ambreiaj.