Husqvarna FS 400 LV – Robustete si eficienta

Tăietorul de asfalt/beton FS 400 LV de la Husqvarna are o construcţie robustă, iar mânerul reglabil asigură vibraţii reduse dar şi o poziţie de lucru ergonomică. De asemenea, distribuţia greutății a fost îmbunătăţită, ceea ce înseamnă o stabilitate excelentă în timpul utilizării.

Motorul patentat, cu vibraţii reduse, de la Husqvarna, oferă un confort mai mare în timpul utilizării. Mânerele reglabile îmbunătăţesc confortul operatorului, iar ajustarea acestora îi permit o poziţionare mai aproape de marginea de tăiere pentru o aliniere mai uşoară şi tăieri mai drepte. De asemenea, mânerul poate fi pliat pentru a facilita transportul.

Mai mult, sistemul rulment de precizie reduce uzura şi zgomotul, iar cureaua în V este special concepută pentru durabilitate. Aceasta nu necesită re-tensionare şi oferă o mai bună transmitere a puterii.

Indicatorul de adâncime afişează atât în milimetri cât şi în inch, iar rezervorul de apă este fabricat dintr-un plastic special, fiind rezistent la impact, cu o conexiune rapidă pentru furtunul de apă la partea superioară a apărătorii lamei. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru dezasamblare.

Toate tăietoarele de asfalt/beton de la Husqvarna sunt dotate cu sisteme performante de reducerea a vibraţiilor. Atât FS 500, cât şi FS 400 au un sistem de montare a motorului şi lamei care oferă performanţe ridicate, ajutând la reducerea vibraţiilor induse operatorului. Împreună cu ghidonul special, operarea devine mai puţin obositoare pentru utilizator, în special, în timpul folosirii îndelungate. De asemenea, tăietorul este dotat şi cu un rezervor de apă, de mari dimensiuni.

 

Diagrip S 1200

Aceasta este noua gamă de lame diamantate foarte eficiente, care permit operatorului să lucreze eficient chiar şi în operaţiuni ce necesită tăierea betonului armat.