HUSQVARNA DXR 250 – TEHNOLOGII INTELIGENTE

Husqvarna DXR 250 este un robot pentru demolare controlată, cu un design contemporan, dotat cu noi tehnologii și caracteristici inteligente. Este compact și ușor, dar robust și puternic. Robotul are un braț fix, cu o lungime de până la de 4,8 metri și o lățime de numai 78 cm, care îi permite să se strecoare și să treacă de uși sau printre scări. Corpul său cu profil redus asigură o bună vizibilitate operatorului, creând un mediu de lucru sigur și mai eficient.

Placa de bază este puternică și durabilă asigurând o putere mare, în ciuda greutății sale reduse. DXR 250, în model standard este dotat cu sistem de lame practice care funcționează și ca suport. Mașina este ușor de controlat și poate fi utilizată de la distanță. Este potrivită pentru locurile de muncă ce se desfășoară în spații greu accesibile, atât în interior cât și la exterior.

Datorită brațului fix, modelul are un design stabil, lamele extensibile funcționând ca stabilizatori. Are greutate redusă și șasiu scurt făcând-ul ușor de transportat și manevrat în spații înguste. De asemenea, are doar 78 cm lățime, DXR 250 se mulează prin toate căile de acces normale și are o flexibilitate mare în ceea ce privește metoda de demolare.

Înălțimea sa redusă permite utilizatorului o vizibilitate bună asupra mașinii în timpul funcționării și are un centru scăzut de greutate, ceea ce înseamnă stabilitate sporită.

Placa de bază este puternică si durabilă fiind turnată dintr-o singură bucată de oțel solid, cu puncte de ridicare integrate.

Luminile sunt puternice, modelul fiind dotat LED-uri ce oferă o iluminare bună la locul de muncă.

Locația unității de putere este deasupra sașiului, iar pompa automată face robotul DXR foarte ușor de manevrat. Este echipat cu un motor electric de 18,5 kW, fiind disponibil opțional și cu un motor de 22 kW.

Telecomandă ergonomică

Telecomanda este una dintre cele mai moderne, fiind ușor de utilizat, chiar și cu o singură mână, având un display color de 3.5 inch și tehnologie Bluetooth (o tehnologie stabilă, certificată la nivel global, care este mai puțin sensibilă la interferențe). Acesta dirijează fiecare amănunt al mașinii într-un mod simplu și convenabil.