HTC SUPERFLOOR – SISTEME PROFESIONALE DE PARDOSELI

Pardoselile din beton merită un tratament mai bun decât simplul mers pe ele. Un finisaj cu HTC Superfloor vă va face să apreciaţi avantajul de a avea o pardoseală a cărei suprafaţă este din beton. Pardoselile murdare, de culoare gri, sunt transformate în pardoseli strălucitoare, uşor de curăţat, prietenoase faţă de mediu şi durabile. Trebuie doar puţină reflecţie.

HTC Superfloor este un concept revoluţionar de pardosire cu o tehnică prin care betonul capătă şi alte caracteristici deosebite, pe lângă rezistenţă şi durabilitate. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Maşinile şi sculele cu diamant produse de HTC şlefuiesc şi lustruiesc pardoselile din beton pentru a îndepărta pasta superficială şi a expune betonul mai rezistent de dedesubt. În urma acestui proces rezultă o pardoseală mai rezistentă, mai durabilă, frumoasă şi lucioasă. Atât mediul, cât şi soldul final nu au decât de câştigat.

HTC Superfloor Platinum

Platinum produce cel mai lucios strat superficial şi este conceptul cel mai recomandat. Acesta implică mai multe etape de şlefuire decât celelalte concepte. Rezultatul este o pardoseală cu o durabilitate de neegalat. Roţile stivuitoarelor şi substanţele nu lasă nici o urmă pe suprafaţa lucioasă şi lumina se reflectă frumos din pardoseală.

 

HTC Superfloor Gold

Utilizând conceptul Gold, nu se şlefuieşte atât de adânc în beton ca pentru Platinum. Aceasta înseamnă că este expus mai puţin balast. Ca şi celelalte concepte, Gold implică apoi lustruirea pardoselii cu HTC Twister” pentru a se obţine un luciu care este aproape la fel de strălucitor ca la finisarea Platinum. Gold produce o pardoseală cu rezistenţă excelentă la urmele de roţi etc. HTC Superfloor” Gold este ideal pentru pardoseli de beton care sunt deja uniforme şi netede.

 

HTC Superfloor Silver

Conceptul Silver este o versiune de Platinum. Utilizând acest concept, şlefuiţi betonul la fel de mult ca la Platinum, dar nu îl lustruiţi. Balastul este expus ca în varianta Platinum. lată de ce Silver este excelent dacă doriţi o pardoseală cu o suprafaţă mată.

HTC Superfloor Bronze

Bronze este conceptul cu cel mai mic număr de etape de şlefuire şi lustruire. Acest concept nu implică expunerea betonului de construcţie, în schimb, stratul superior al şapei este şlefuit, dar nu îndepărtat. Acest proces creează o şapă mai rezistentă, cu aspect lucios.

 

www.super-floor.ro