Ciprian Rotaru, Silviu Mustăţea

Pardoselile sunt o parte importantă din viaţa de zi cu zi, atât în zonele industriale, cât si în reşedinţele private. Pe lângă faptul că arată bine, o pardoseală trebuie să fie şi funcţională. Suprafaţa lucioasă de beton nu este numai estetică, aceasta aduce şi o mulţime de alte beneficii. Să descoperim.

 

Pardoseală puternică

HTC Superfloor- este o opţiune economică pentru toate tipurile de activităţi. În comparaţie cu metodele tradiţionale pentru pardoseli din beton sau epoxidice, de exemplu, HTC Superfloor oferă o durabilitate de neegalat. Betonul de construcţii procesat are o durată de serviciu nelimitată, adică aceeaşi cu durata de serviciu a clădirii. Investiţia iniţială este aceeaşi, sau mai mică decât pentru soluţiile tradiţionale de pardosire, dar costul redus de întreţinere şi durata mai mare de serviciu fac din HTC Superfloor o opţiune de investiţie profitabilă. Costul pe ciclul de viaţă este cu aproape 60% mai scăzut decât pentru soluţiile tradiţionale de pardosire. Utilizând metoda de curăţare Twister, se va constata că întreţinerea pardoselii este simplă dar şi prietenoasă faţă de mediu.

 

Un mediu mai sănătos

Betonul este compus din materiale pur naturale. Straturile de acoperire care se aplică adesea pe beton au un efect nefavorabil asupra mediului. HTC Superfloor utilizează de 30 de ori mai puţină energie decât soluţiile tradiţionale de pardosire. Sistemul Twister de întreţinere a pardoselii este, de asemenea, o metodă de curăţare complet ecologică. Twister nu utilizează decât apă obişnuită şi repzerintă un sistem de curăţare recomandat de Societatea Suedeză pentru Conservarea Naturii.

 

Pentru toate gusturile

Soluţia HTC Superfloor este disponibilă sub forma a patru concepte. Platinum, Gold, Silver şi Bronze. Aceasta înseamnă că puteţi alege între o pardoseală cu suprafaţă mată sau foarte lucioasă. Ce au în comun cele patru concepte HTC Superfloor este faptul că sunt funcţionale, economice, ecologice şi foarte estetice.

 

O pardoseală pentru industria electronică

Testele de rezistenţă efectuate atât pe grinzile transversale ale pardoselilor, cât şi pe plăcile de beton de la sol denotă faptul că sistemul HTC Superfloor este în conformitate cu standardul SS-EN 61340-5-1. Valorile măsurate se încadrează în intervalul specificat de standardul internaţional IEC, dar şi de standardul american ANSI/ ESD. La testele de deplasare cu încălţăminte ESD s-a constatat apariţia într-o mică măsură sau chiar lipsa totală a electricităţii statice, iar limitele stipulate în standardul pentru manipularea produselor electronice nu au fost depăşite de HTC Superfloor.

 

Daţi culoare pardoselii

HTC Superfloor oferă mai mult decât şansa de a avea o pardoseală foarte lucioasă, rezistentă la uzură. Puteţi să comandaţi betonul în culoarea preferată, fără a pierde niciuna din calităţile pardoselii. Se poate opta pentru o anumită culoare pentru întreaga pardoseală şi chiar încorporarea unei sigle atrăgătoare a companiei.

 

Metoda de curăţare Twister”‘ permite păstrarea curăţeniei pe toate tipurile de pardoseli, cu un efort minim. Nu este nevoie decât de apă – fără chimicale sau agenţi de lustruire, în acest fel, HTC Twister nu degradează pardoselile şi produce rezultate strălucitoare. Pad-urile diamantate se potrivesc la majoritatea maşinilor de curăţat de pe piaţă.

 

www.pardoseli-elicopterizate.ro