GRUPURILE ELECTROGENE TEMA ENERGY DE 7.000 KVA ASIGURA ALIMENTAREA DE REZERVA PENTRU ELI-NP

Compania Tema Energy a contribuit la realizarea unuia dintre cele mai importante proiecte de cercetare din lume – ELI-NP – Infrastructura Luminii Extreme – Fizică Nucleară din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară “Horia Hulubei”. Acesta este un proiect internațional în care România are un rol cheie – crearea celui mai puternic laser din lume.

Experimentele ce se vor desfășura în cadrul ELI-NP vor avea un impact major asupra întregii omeniri, aici urmând să se cerceteze metode revoluționare pentru tratarea cancerului, dar şi studii cu privire la radiaţiile cosmice şi impactul lor asupra anumitor materiale, distribuirea elementelor în univers, precum şi studiul diverselor aplicaţii specifice industriei aero-spațiale.

Tema Energy a livrat pentru acest proiect 6 generatoare (cu puteri de la 75kva până la 3000kva), cele 2 echipamente de 3000 kva fiind printre cele mai puternice disponibile în acest moment în ţara noastră. Echipamentele sunt produse de Cummins Power Generation, cu motor Cummins şi alternator Stamford. Echipamentele de mari dimensiuni au fost asamblate on site de către specialiștii Tema Energy, care au realizat special pentru acest proiect, o soluție inovativa de montare ce a contribuit la eficientizarea spațiului.

Prin contribuția de succes la acest proiect istoric, Tema Energy își consolidează reputația de furnizor experimentat de generatoare electrice de mare putere pe piața din România. Pe lângă distribuția de echipamente de electro-alimentare, compania Tema Energy este recunoscută ca unul dintre cei mai importanți integratori de Data Centere din România.

Sistemele executate de Tema Energy includ: Power back-up, Climatizare, Electrice, Mecanice, Detecţie şi Stingere incendii, Securitate, Comunicații şi IT. În cei 15 ani de exiperienta, Tema Energy a realizat la cheie peste 30 de Data Centere și Data Rooms, respectiv a livrat sisteme electrice/mecanice/ de securitate pentru peste 70 de obiective.

 

TEMA ENERGRY

Soseaua Vergului 14A, Sector 2, București

Tel: 021.255.27.37

E-mail: office@tema-energy.ro

Web: www.tema-energy.ro