Seria de PC-uri industriale ultra-compacte, de la Beckhoff, care a fost lansată cu C6015 a avut o poziționare de mare success pe piață datorită posibilităților flexibile de aplicare. Device-ul multi-core, C6017, oferă interfețe opționale (până la 2 x RJ45, 2 x USB 2.0), un UPS cu autonomie 1 secundă  opțional, sau o combinație de interfețe adiționale și UPS cu autonomie 1 secundă  – totul într-o carcasă care măsoară numai 82 mm x 82 mm x 66 mm.

Combinând performanța înaltă de calcul cu un design fără ventilator, noul C6025 IPC este o alegere ideală pentru aplicații de control solicitante unde IT-ul verde, sustenabil este de asemenea o cerință. Este construit în jurul procesoarelor Intel® Core™ i U care oferă capacități de performanță Core™ I însă consumă seminificativ mai puțin decât alte procesoare din aceeași serie.

Prin adăugarea PC-ului industrial ultra-compact, C6030, multiplele beneficii ale seriei precum cerințele de spațiu reduse, aplicabilitate universală pentru aproape orice sarcină de automatizare și vizualizare, cât și instalarea flexibilă, sunt de asemenea disponibile pentru aplicații complexe cu cele mai ridicate cerințe de performanță. Noul C6032 adaugă un nivel în plus de plăci de circuite la PC-ul industrial cu o singură placă, C6030, pentru a acomoda extensii de funcții și interfețe modulare. Cu ajutorul modulelor compacte PCIe, C6032 poate fi perfect adaptat profilului de cerințe ale aplicației.

PC industrial ultra-compact fără ventilator pentru integrarea echipamentelor în IP 65/67

C7015 este un device IP 65/67 necostisitor, dar puternic, pentru montarea directă pe echipament. Ținând pasul cu tendințele actuale, acest PC industrial, cu montare universală și economic din punct de vedere al spațiului, se potrivește perfect cu conceptele moderne Industriei 4.0.

O mare varietate de interfețe on-board permite conectarea în rețea a mașinilor sau secțiunilor dintr-o fabrică în cloud sau în alte rețele. Mai mult de atât, conexiunea integrată EtherCAT P oferă posibilități de neimaginat până acum pentru conectarea directă a elemetelor de acționare și a senzorilor prin module EtherCAT P Box cu protecție IP 67. Rezolvarea descentralizată a sarcinilor de diagnoză complexă sau de monitorizare a condițiilor este astfel posibilă. Modulul de placă de bază Beckhoff și combinația de carcasă de zinc și aluminiu turnat au fost dezvoltate în stilul tipic Beckhoff potrivit industrial, fiabil și cu valabilitate îndelungată. Deși are răcire pasivă, C7015 este potrivit pentru temperaturi de până la +50 °C. Datorită varietății mari de interfețe (3 x LAN, 2 x USB, mini DisplayPort), 40 GB M.2 SSD cu 3D flash și CPU Intel Atom® integrat (quad-core cel mult) cu suport universal multi-core pentru TwinCAT 3, robustul PC industrial poate fi folosit simultan pentru automatizare de înaltă performanță, vizualizare și comunicație: de la clasicul controller de mașină până la concepte moderne Industrie 4.0 ca edge device.

Distribuitor Romania:

Kreatron Automation SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro