FLUKE, INSTRUMENTE PRECISE SI FIABILE

Instrumentul potrivit trebuie să realizeze toate măsurătorile necesare, să utilizeze în mod optim timpul și să economisească resurse. Multimetrele Fluke combină măsurători multiple pentru un plus de ajutor în realizarea sarcinilor rapid și precis. De asemenea, gama largă de instrumente, de la dispozitive de depănare portabile și multimetre wireless, până la multimetre ultra inteligente cu funcționalitate completă de înregistrare și realizare de grafice, vine în întâmpinarea tuturor nevoilor utilizatorilor.

Instrumentul potrivit trebuie să realizeze toate măsurătorile necesare, să utilizeze în mod optim timpul și să economisească resurse. Multimetrele Fluke combină măsurători multiple pentru un plus de ajutor în realizarea sarcinilor rapid și precis. De asemenea, gama largă de instrumente, de la dispozitive pentru depanare portabile și multimetre wireless, până la multimetre ultra inteligente cu funcționalitate completă de înregistrare și realizare de grafice, vine în întâmpinarea tuturor nevoilor utilizatorilor.

Multimetrele digitale Fluke se găsesc acum în din ce în ce mai multe centuri pentru scule şi identifică mai multe probleme decât orice alt instrument. Designul robust al fiecărui model este testat în condiții extreme, cum ar fi: cădere, şoc, umiditate, toate condiţiile importante. În plus, fiecare multimetru digital Fluke oferă măsurători precise, performanță fiabilă şi o garanție mare a produselor.

Testere pentru instalații

Cu ajutorul acestora, utilizatorii pot oferi sistemelor o împământare fiabilă, asigurând astfel siguranța și respectând codurile electrice. Testerele oferă măsurători rapide ale impedanței, având posibilitatea de a alege dintre mai multe metode de testare.