FLEXIBILITATE, EFICIENTA SI PRODUCTIVITATE LA SUPERLATIV

Ca Manager de Productie, indiferent de industria in care activati, e cert faptul ca trebuie sa faceti fata unui set de provocari in ceea ce priveste atingerea obiectivelor de productivitate. Noi va garantam ca automatizarea proceselor de aschiere prin asistarea cu roboti industriali a masinilor CNC nu a fost niciodata mai usoara.

Inno Robotics propune un produs inovativ ce are o serie de avantaje: 

  • design ergonomic pentru spatii reduse de instalare 
  • acces facilitat pentru interventiile ce privesc mentenanta
  • siguranta certa a angajatilor care interactioneaza cu produsul/procesul
  • flexibilitate ridicata privind modificările din cadrul procesului tehnologic
  • dezvoltam software-ul astfel incat sa ofere usurinta in operare si reprogramare 
  • constanta si predictibilitate in ceea ce priveste procesul de productie

Definirea solutiei tehnice- Dezvoltare software – Fabricare & Montaj -Testare & Validare -Instruirea utilizatorilor -Service & Garantie

Automatizarea procesului de incarcare si descarcare CNC-uri poate fi abordat din doua perspective: adaptarea unui produs standard sau dezvoltarea unui produs personalizat pentru deservire automatizata CNC. Solutia de automatizare privind alimentarea masinilor unelte o alegem impreuna. In acest fel vom obtine productivitate maxima de la utilaje. Solutiile noastre standard de alimentare a masinilor unelte, reprezinta modele optimizate de-a lungul timpului. Astfel, oferim in momentul actual, cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata.

Acest tip de produs se poate adapta cu usurinta schimbarilor de proces fara a fi nevoie de investitii majore. In functie de modelul ales, celulele robotizate de alimentare CNC, pot deservi pana la opt masini unelte. Se preteaza fara probleme la serii mici si combinatie de serii in cadrul aceluiasi proces de prelucrare. Daca iti doresti o solutie imediata pentru automatizarea procesului de productie, noi iti garantam un produs fiabil la cele mai inalte standarde de calitate.

LoadPro TS

LoadPro TS este un produs standard, special conceput pentru robotizarea proceselor de prelucrare prin aschiere. Sistemul automatizat de alimentare CNC poate deservi: strunguri, freze, masini de rectificat, masini de electroeroziune sau prese. Avantajul major il constituie eficienta sporita de prelucrare, deoarece intr-un singur proces are loc: preluarea, alimentarea, debarasarea, curatarea si chiar inspectia calitativa a pieselor.

Sistemul se adapteaza cu usurinta la schimbarea tipului de piese fabricate si se poate instala rapid la o noua masina CNC. Suprafata ocupata la instalare este de doar 2,2 mp. Celula robotizata nu are nevoie de garduri sau alte metode de protectie. Un senzor marcheaza limitele zonei de actiune ale robotului, iar in momentul in care operatorul uman intra in perimetrul senzorului, robotul se opreste. LoadPro TS vine la pachet impreuna cu un training de operare pentru utilizator.

Vezi aici Avantajele si Beneficiile acestui produs: https://www.inno-robotics.com/ro/machine-tending/loadpro-ts/

LoadPro 2M

Solutia de alimentare a doua masini unelte cu comanda numerica. Noutatea absoluta este faptul ca LoadPro 2M poate deservi simultan o freza si un strung. LoadPro 2M este solutia perfecta pentru alimentarea de freze si strunguri pe care se realizeaza produse de serie, chiar si serii combinate. Se poate utiliza in aplicatii unde timpul de prelucrare este mai mare sau egal cu 2 minute/masina CNC. Gradul de flexibilitate este major deoarece sistemul se adapteaza cu usurinta la schimbarile procesului tehnologic. In acest fel, nu este nevoie de investitii considerabile pentru a face fata nevoilor in schimbare ale pietei.

Vezi aici Avantajele si Beneficiile acestui produs: https://www.inno-robotics.com/ro/machine-tending/loadpro-2m/

LoadPro 4M

Aceasta solutie fenomenala poate deservi intre patru si opt masini unelte cu comanda numerica. Chiar si in conditiile in care pe fiecare utilaj se prelucreaza piese diferite. CNC-urile pot fi destinate pentru diferite tipuri de prelucrare: strunjire, frezare, rectificare. Putem include faze de inspecție vizuala pentru controlul calitatii si, implicit indepartarea rebuturilor din linia de productie. Celula robotizata LoadPro 4M a fost dezvoltata pentru alimentarea de piese in strunguri si freze a caror timpi de prelucrare este mai mare de 5 min/masina.

Automatizarea proceselor de aschiere nu faciliteaza doar optimizarea proceselor de productie, ci ofera flexibilitate la noile cerinte ale pietei, pentru a mentine astfel avansul fata de concurenta. Optiunile privind modelul robotului industrial sunt variate. Se poate opta pentru oricare dintre producatorii: Fanuc, KUKA, Staubli sau chiar roboti colaborativi de la DOOSAN unde procesul permite.

Pune-ti productia in miscare cu gama automata de asistare a CNC-urilor, LoadPro.

Vezi aici Avantajele si Beneficiile acestui produs: https://www.inno-robotics.com/ro/machine-tending/loadpro-4m/