FIAC – PERFORMANTA SI EFICIENTA

Proiectate special pentru utilizatorii care au nevoie de o stație de producere a aerului comprimat simplu de utilizat şi cu costuri minime de întreținere, cu debite cuprinse între 300 şi 4.200 l/min și puteri între 3 şi 50 CP, noile compresoare Fiac New Silver sunt fiabile, economice şi avansate tehnologic. Ele sunt soluția potrivită pentru utilizatorii care au nevoie de o sursă de aer uşor de folosit, pentru funcționare continuă şi constantă în timp.

Pentru a atinge performanţe înalte în exploatare, compresoarele de aer cu șurub insonorizate, cu un nivel de zgomot scăzut, sunt prevăzute cu motoare electrice eficiente, supradimensionate, pentru a permite o utilizare continuă, respectiv cu un nou grup de pompare integrat, antrenat prin curea şi montat in carcasă insonorizată vopsită electrostatic. Grupul de pompare este răcit forţat cu ulei sub presiune şi simultan cu ventilator cu motor axial controlat electronic ce permite funcţionarea constantă a maşinii chiar şi în condiţii termice dificile.

Noul concept reprezintă soluţia integrată a gamei NEW SILVER şi asigură performanţa şi eficienţă optimă în funcţionare, compresoarele fiind echipate cu un panou de comandă electronic modern – FIAC EASY CONTROL, care monitorizează şi optimizează ciclurile de lucru, realizând economii importante de energie, simultan cu facilitarea operaţiunilor de citire rapidă a datelor importante: presiunea aerului, temperatura uleiului, contorul orar pentru timpul total de funcţionare şi în sarcină, intervalul de service şi alarmă. Așa cum îi spune și numele, panoul de control extrem este ușor de utilizat.

techno pro text

Grupul de pompare este antrenat de către motorul electric de înaltă eficiență (clasa IE3) cu curele de transmise, întregul ansamblu fiind fixat pe un suport special ce elimină transmiterea de vibraţii, scade nivelul de zgomot şi a uzurii mecanice a tuturor subansamblelor. Compresoarele pot fi echipate și cu un uscător de aer eficient, cu vizualizare continuă a punctului de rouă, și cu programarea simplă a intervalelor și duratei de purjare a condensului.

Noile compresoare FIAC NEW SILVER sunt caracterizate prin eficienţă şi fiabilitate deosebită, având practic un ciclu de funcţionare şi un randament de 100% dat fiind că debitul de aer aspirat este egal cu cel refulat. Grupul de pompare de înaltă fiabilitate, cu un consum minim de ulei, permite intervale de service mai rare şi implicit costuri de service mai reduse.

 

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro