FELO – SERIA 400 ERGONIC

În anul 1950 a fost înfiinţată fabrica FeloWerkzeug în Neustadt (Hessen). Motivată de puterea inovației, dar și de calitate și entuziasm, compania a crescut, de la începuturi modeste, cu doi angajaţi, la unul dintre cei mai importanţi producători de şurubelniţe şi biţi din lume. Astăzi, aproximativ 200 de persoane lucrează pentru Felo, iar 2.000 de produse sunt aflate în stoc zilnic şi sunt la dispoziţia clienţilor. Mai mult decât atât, compania produce acelaşi număr de produse în versiuni personalizate, ca produse speciale sub brand privat.

Compania are 137 de ani de experienţă în dezvoltarea, producerea şi comercializarea şurubelniţelor, în anul 1878, fiind fontată fabrica pentru scule de la Hammermühle. Gama de produse includea şurubelniţe şi dălţi, ciocane şi cleşti. Fundaţia Felo din anul 1950 a pus bazele acestei companii.

Compania exportă aproximativ 40 de tipuri de instrumente Felo în 40 de ţări. Fiind un actor global şi de specialitate, Felo oferă o mare variertate de produse pentru cele mai diferite pieţe şi cerinţe. Felo este în mod tradiţional puternică pe partea de export: cu aproximativ 100 de ani în urmă, a început să folosească cataloage în patru limbi. De atunci, compania a devenit sinonim pentru calitate.nMai mult decât atât, ideile progresive precum mânere pentru două componente, biţi acoperiţi cu titan şi şurubelniţe cu lame pentru electricieni care pot fi schimbate sunt dezvoltate de către Felo.

felo text

Seria 400 Ergonic

Există numeroase modele de mânere ergonomice, fiind întotdeauna mâna utilizatorului la care mânerul trebuie să se adapteze. Ergonic este singurul mâner care se adaptează individual pe mâna utilizatorului. Mijlocul mânerului este acoperit cu celule care conţin elastic, rezistent la zgârieturi şi extrem de flexibil. Mânerul se potriveşte perfect în mână în toate condiţiile de lucru. Mâna şi mânerul de interblocare aduce mai puţin efort şi oboseală în timpul lucrului, premiţând un cuplu maxim mai mare. În plus, receptivitatea materialului are ca efect o sensibilitate îmbunătăţită şi un control perfect al cuplului.

Mai multe informații legate de disponibilitatea pe piața din România se pot obține contactând direct adresa de email info@felo.com sau accesând website-ul www.felo.com.