FAMILIA TESA ACXPLUS MULTI PURPOSE, ACTUALIZATÃ CU CINCI NOI BENZI DIN SPUMÃ ACRILICÃ

Sortimentul tesa® ACXplus Multi Purpose (MP), o adevărată gamă multifuncțională și unul dintre cele mai populare sortimente pentru distribuitorii și convertorii industriali, a fost actualizată cu cinci noi benzi din spuma acrilică.

Noua extensie a liniei ACXplus MP

Linia multifuncțională de benzi din spuma acrilica, dedicată distribuitorilor și convertorilor industriali, include acum cinci noi benzi din spuma acrilica competitive. Este disponibilă acum în trei culori și trei grosimi.

Ca și până acum, benzile transparente pot fi comandate în grosimi de 500 și 1000 µm. Benzile gri și negre sunt furnizate cu dimensiuni de 640, 800 și 1100 µm.

Sortimentul tesa® ACXplus Multi Purpose (MP) este popular datorită viscoelasticității sale ridicate și nivelurilor excelente de aderență. Benzile dublu adezive groase din spuma acrilica pot absorbi și disipa tensiunea și pot compensa alungirea termică a pieselor lipite. Prin urmare, acestea pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații de lipire multifuncționale.

Viscoelastică și versatilă

Absoarbe și disipează tensiunea, inclusiv atunci când este nevoie de transparență și aderență LSE

  • Sortiment extins
  • 5 produse noi se alătură și îmbunătățesc linia deja existentă
  • Ușor de tăiat
  • Furnizată în format de rolă tubulară, cu diferite grosimi și cu strat interior inscripționat cu marca.

Un singur sortiment, aplicații infinite

Produsele tesa® ACXplus Multi Purpose sunt, de exemplu, soluția ideală pentru montarea de embleme, afișaje și piese decorative pe aparate de uz casnic. Benzile din spuma acrilica pot fi, de asemenea, utilizate pentru fixarea afișajelor și a panourilor, pentru lipirea sticlei și pentru multe alte scopuri. Datorită extinderii gamei tesa® ACXplus Multi Purpose (MP), benzile se potrivesc și mai exact cerințelor specifice ale clienților.