Echipa de proiectare este permanent conectată, iar datele și procesele sunt într-un loc sigur, în Cloud!

3DEXPERIENCE DraftSight conectează soluția 2D si 3D CAD DraftSight cu platforma 3DEXPERIENCE, un mediu de dezvoltare de produs în cloud. Platforma oferă o experiență de colaborare robustă, iar gestionarea datelor și a ciclului de viață ale produsului sunt, de asemenea în Cloud la care se adaugă asistență din partea reprezentantului local.

Cu toate datele salvate în siguranță pe platforma 3DEXPERIENCE, echipele de proiectare și inginerie pot accesa și gestiona desenele în orice moment, de oriunde și de pe orice dispozitiv. Colaborarea se întamplă în timp real, în toate departamente și întregul ecosistem al companiei, inclusiv clienți, parteneri și furnizori.

Până la 31 decembrie 2020, achiziționezi DraftSight Enterprise sau DraftSight Enterprise Plus la pachet cu 3DEXPERIENCE WORKS și beneficiezi de discount de 50% la DraftSight și 20% discount la 3DEXPERIENCE WORKS!

Contactează Vegra Info – Reseller Autorizat  SOLIDWORKS&CAMWORKS în România și solicită oferta promoțională: https://www.3dcadvegra.com/contact/.