Esitaș Elektrik se află în industria transformatoarelor de mai bine de 35 de ani. Grupul produce și vinde produse electrice și deține două fabrici specializate în industria electrică. Valorile care stau la baza afacerii sunt responsabilitatea și dedicarea angajaților. Compania exportă în peste 60 de țări, în principal Europa, Rusia, America de Nord și de Sud, Africa și Asia. Prin urmare, este un brand foarte cunoscut companiilor din industria electrică. De asemenea, are certificat BRLM pentru România, dar și diverse certificări din alte țări.

Esitaș Elektrik este compania-mamă a grupului situat în Istanbul, Turcia, unde produce și vinde transformatoare de joasă și medie tensiune, izolatoare de joasă și medie tensiune și alte produse electrice. Esitaș Elektrik a vândut multor autorități din domeniul energiei electrice străine și diferitelor sucursale ale liderilor pieței multinaționale.

PT ESITAS PACIFIC este uzina de producție a grupului, fiind situată în Jakarta, Indonezia. Aceasta produce și vinde transformatoare de joasă și medie tensiune, izolatoare de joasă și medie tensiune. Fabrica din Indonezia a fost fondată pentru a servi clienților din zona Asia-Pacific și pentru a suplimenta cerințele de pe piața mondială.

Esitaș Elektrik este preferat de către producătorii de tablouri electrice de tensiune medie și de distribuitori electrici datorită gamei mari de produse. Gamele de produse pornesc de la: 0,72 kV până la 72,5 kV (7,2 kV, 12 kV, 17,5 kV 24 kV, 36 kV, 40,5 kV, 52 kV etc.). De asemenea, aceste game sunt actualizate constant. În 2020, a început producția transformatoarelor metalizate cu împământare.

În plus, sistemul de încapsulare epoxidică de tip uscat a fost extins până la 72,5 kV pentru a înlocui transformatoarele pe bază de ulei. Esitaș Elektrik se află printre puținele companii din lume care produc acest tip de sistem.

Datorită cererii mari din Europa, Esitaș Elektrik va crește capacitatea de producție. Prin urmare, a fost cumpărată o nouă fabrică de 26.000 mp (cea mai mare din Europa din sectorul său) și a făcut investiții mari în una dintre cele mai mari zone industriale din Turcia. Esitaș Elektrik va începe să furnizeze servicii din această nouă locație în scurt timp pentru a servi mult mai rapid în sectorul energetic.

Info:

Senol AKAY – Sales & Marketing Director

senol.akay@esitas.com

info@esitas.com

www.esitas.com

About The Author