DUPĂ ZECE ANI, INSTRUMENTELE TESTO SE TRANSFORMĂ. ÎN CEVA FRUMOS

În urmă cu fix 10 ani, patru oameni faini au adus în Cluj-Napoca brandul Testo. De atunci și până acum, foarte multe s-au schimbat de-a lungul călătoriei noastre. Bineînțeles că au existat și momente mai dificile pentru noi, momente care ne-au definit și din care am reușit să învățăm foarte multe, momente care ne-au creionat personalitatea și ne-au definit scopul și valorile noastre. Încă din prima zi ne-am dorit să oferim clienților și partenerilor noștri siguranță și calitate. 

Acum, la aniversarea celor zece ani de Testo în România am lansat o campanie inedită în rândul clienților, partenerilor și nu numai. Despre ce este vorba? Am lansat o colecție de bijuterii și accesorii, realizate manual din componentele electronice ale instrumentelor noastre de măsurare. Sustenabilitatea a fost încă din prima zi o valoare foarte importantă pentru businessul nostru. La fel ca noi, ca și companie și oameni, instrumentele Testo se transformă acum în ceva mai frumos.

Dar asta nu e tot. Toate fondurile strânse din urma vânzării acestor bijuterii minunate vor ajuta la construirea unei școli de meserii, aici la Cluj-Napoca. Asta pentru că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în cei zece ani de activitate este că schimbarea se face prin educație. 

Școala de meserii Beard Brothers este un proiect local care își dorește să revitalizeze piața de meseriași din România. Suntem siguri că mulți dintre voi ați căutat un instalator, un zugrav pentru casa voastră, apelând la Google sau la prietenii prietenilor voștri și în cele mai multe cazuri ați dat de vreun ”Dorel” care nu v-a rezolvat problemele. Din păcate, nu sunteți singurii în aceasta situație, ci și angajatorii și managerii firmelor care duc lipsă de personal calificat.

Sună bine, nu? Dacă dorești să te implici și tu, te invităm să vezi colecția noastră de bijuterii și accesorii și să îți alege preferata (preferatele). Am lăsat mai jos și un video ca să vezi exact cum sunt realizate aceste bijuterii minunate. Haideți să construim o școală împreună!

Brățară          

Brățară din piele, realizată manual de către cei de la Precious Circuit, cu 3 elemente metalice care includ părți din circuitele electronice ale instrumentelor Testo.

Notă: fiecare brățară va fi unică, în funcție de elementele de circuit folosite în realizarea acesteia.

Cercei cu pin 

Cercei rotunzi, diametru de 11 mm, realizați manual de către cei de la Precious Circuit, cu elemente din circuitele electronice ale instrumentelor Testo.

Notă: fiecare pereche de cercei vor fi unici, în funcție de elementele de circuit folosite în realizarea acestora.

Set butoni 

Set butoni pentru cămașă, metalici, realizați manual de către cei de la Precious Circuit, cu elemente din circuitele electronice ale instrumentelor Testo.

Notă: fiecare set de butoni va fi unic, în funcție de elementele de circuit folosite în realizarea acestora.

Pandantiv 

Pandantiv rotund elegant, realizat manual de către cei de la Precious Circuit, cu elemente din circuite electronice ale instrumentelor Testo.

Notă: fiecare set de suporți va fi unic, în funcție de plăcile electronice folosite în realizarea acestora.

Inel reglabil din inox 

Inel rotund din inox, mărime ajustabilă, realizat manual de către cei de la Precious Circuit, cu elemente din circuitele electronice ale instrumentelor Testo.

Notă: fiecare inel va fi unic, în funcție de elementele de circuit folosite în realizarea acestora.