DISPOZITIVUL ELECTRIC PENTRU TAIAT TEVI DIN PLASTIC SI MULTISTRAT

TC-40 este un nou dispozitiv cu acumulator care taie în câteva secunde ţevi din plastic şi multistrat. Acesta funcţionează cu o baterie Litiu Ion detaşabilă de 12V şi este o soluţie compactă şi uşoară pentru tăierea ţevilor de plastic (PE, PP, PEX, PVDF, PVC) şi a tuburilor multistrat de până la 42 mm.

Dispozitivul electric are un motor de 75W şi lame din oţel cu o formă specială care efectuează, în mai puţin de 5 secunde, o tăietură precisă şi dreaptă. TC-40 măreşte productivitatea şi prin caracteristicile sale tehnice uşurează operaţiunea de tăiere, oferind un control complet.

Caracteristici

Are o capacitate de 3 – 42 mm, iar comutatorul are dublu sens, acesta putându-şi schimba instant direcţia lamei (înainte şi înapoi).

Sistemul de schimbare rapidă a lamei, X-CEL ajută la înlocuirea acesteia în câteva secunde fără a avea nevoie de alte unelte. De asemenea, dispozitivul are şi un LED integrat, pentru zonele cu luminozitate scăzută, iar adaptorul detaşabil pentru ţevile multistrat previne deformarea tuburilor în timpul tăierii.

TC-40 se livrează într-o geantă rigidă de plastic în care au loc două lame şi două baterii Li-Ion.

Din 1923, Ridgid s-a impus ca un simbol al certitudinii în faţa profesioniștilor pasionaţi de pe pieţele specializate. Fiecare unealtă care poartă marca Ridgid este prelucrată la aceleași standarde înalte de calitate, duritate și anduranţă la care a fost primul clește mops de folosinţă îndelungată, acum mai mult de 80 de ani.

Ridge Tool Co. este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de scule şi echipamente profesionale, ale cărui produse sunt comercializate în peste 130 de ţări din întreaga lume. Compania RIDGID are sediul central în Elyria, Ohio, şi face parte, începând cu anul 1966, din consorţiul Emerson Electric. Fabricile Ridgid sunt amplasate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa şi Asia.

Paleta largă de produse Ridgid® (peste 300 de modele) include o mare varietate de maşini de filetat şi de curăţat conducte, scule pentru instalaţii sanitare, dar şi maşini utilizate în domeniul industrial sau electric.

 

www.ridgidblog.ro