Detectorul de metale D-tect 150 Professional

Detectorul de metale este echipat cu patru tipuri diferite de senzori pentru siguranţă maximă. Acest detector identifică toate tipurile de materiale, de la metal, lemn sau conductori electrici până la plastic. Adâncimea maximă de detectare este de 150 mm.

Pentru o siguranţă sporită, detectorul de metale D-tect 150 Professional clasifică materialele şi indică digital adâncimea de găurire. Display-ul mare, iluminat facilitează citirea şi interpretarea rezultatelor, iar datorită calibrării automate, detectorul este gata pentru utilizare în orice moment.

Echipamentul este adresat tuturor profesioniştilor din domeniul instalaţiilor care doresc să evite pagubele la găurire. Cuprinde toate caracteristicile unui echipament performant precum senzori radar ultra wideband, pentru detectarea cu o precizie milimetrică a metalelor feroase şi neferoase, conductorilor sub tensiune, grinzilor de lemn şi chiar a ţevilor din material plastic. Localizează precis instalaţiile de încălzire prin pardoseală şi perete, cele cinci moduri diferite permiţând performanţe optime de detectare pe orice suprafaţă fără a fi necesară o calibrare. Oferă o mare fiabilitate datorită indicării exacte a proprietăţilor materialului şi o siguranţă foarte ridicată datorită afişării adâncimii de găurire maximă admisă. Rezultatele pot fi vizualizate clar pe display-ul mare iar manevrarea este optimizată datorită mânerului ergonomic.

www.eurotech-iasi.ro