Descoperiti noile aparate de sudare Kemppi Master M

Master M 205 este aparatul de sudare perfect pentru cei care caută performanțe portabile și ușurință în utilizare. Acesta furnizează o putere de sudare de 200 de amperi la o durată activă de 40%, oferind astfel o gamă largă de posibilități în sudarea diferitelor materiale. În plus, acest echipament poate fi utilizat oriunde datorită faptului că este alimentat monofazat și poate fi operat cu confort. Cu ecranul LCD de 7 inch, sudorii pot citi cu ușurință informațiile afișate, iar luminile LED cu autoîncărcare îmbunătățesc siguranța în timpul lucrului. Cu  alimentare de la rețea sau de le generator, Master M 205 îndeplinește cu brio toate cerințele și așteptările utilizatorilor.

Cu ajutorul tehnologiei Weld Assist, sudarea nu a fost niciodată atât de ușoară și rapidă. Această caracteristică economisește timp și simplifică procesul de sudare prin setarea automată a parametrilor. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la ajustarea parametrilor de sudare, ci trebuie doar să selectați grosimea materialului, tipul și poziția de sudare, iar aparatul Master M 205 se va adapta automat la acestea. 

În plus, acest aparat de sudare este echipat cu nu mai puțin de 37 de programe de sudare MIG/MAG preinstalate din fabrică, adaptate pentru materiale de adaos Fe, Inox, AlMg5, AlSi5, CuSi3 și CuAl8. Indiferent de materialul pe care îl sudați, acest aparat va fi capabil să se adapteze și să ofere performanțe excelente.

Cu Master M 205, obțineți performanță MIG/MAG de top, beneficiind de procesele 1-MIG și Pulse MIG, dar și de opțiuni de procesare DC TIG și MMA, oferite ca standard. Această versatilitate este completată de ușurința cu care poate fi conectat la o sursă de alimentare monofazată, fie la 110V-130V, fie la 220V-230V. Cu ajutorul funcției Weld Assist, setarea parametrilor este realizată cu 60% mai repede decât la echipamentele standard, economisind astfel timp și facilitând procesul de sudare. Cu toate acestea, chiar și cu toate aceste caracteristici premium, Master M 205 este incredibil de ușor, cântărind doar 16,2 kg fără accesorii.

Master M 205 este o sursă de sudare portabilă pulsată monofazată, ce oferă rezultate de sudare de înaltă calitate, indiferent de materialele și grosimile utilizate. Cu ajutorul interfeței intuitive de utilizator, inclusiv a funcției Weld Assist, sudorii primesc sprijin în toate situațiile, astfel încât să poată realiza suduri precise și eficiente.

Master M 323 – Performanță remarcabilă și portabilitate fără compromisuri

Master M 323 este un echipament de sudare deosebit de eficient, datorită performanței sale remarcabile și a greutății reduse. Este ideal pentru lucrări ample, indiferent de locație. Cu o putere de sudare de 320 de amperi, acesta poate fi utilizat fără întrerupere pe o durată de 40%, ceea ce îi conferă capacitatea de a realiza suduri de calitate superioară.

Dacă lucrați în spații înguste, vă vine în ajutor ecranul LCD de 7 inch, luminos și ușor de citit, în timp ce luminile LED cu autoîncărcare pot fi aprinse pentru a îmbunătăți siguranța. În plus, puteți utiliza Master M 323 cu alimentare de la rețea sau de la generator, oferindu-vă astfel flexibilitate maximă în timpul lucrului.

Acest aparat de sudare este ușor de utilizat și vine echipat cu softul Weld Assist, care oferă setări automate ale parametrilor și vă ajută să duceți la bun sfârșit orice proiect. Indiferent de experiența dvs. în sudare, puteți selecta doar grosimea materialului, tipul și poziția de sudare și vă puteți începe munca. În plus, Master M 323 vine echipat cu 28 de programe de sudare MIG/MAG instalate din fabrică pentru materiale de adaos Fe, Inox, AlMg5, AlSi5, CuSi3, CuAl8 și FC-CrNiMo.

Mai mult, Master M 323 oferă rezultate de sudare de înaltă calitate pentru un interval larg de materiale și grosimi. Acesta vine echipat cu procesul de sudare MAX Cool ca standard și poate fi conectat fie la surse de alimentare trifazice 220-230V sau 380-460V. 

MAX Cool reduce aportul termic cu până la 32%, sporind controlul acolo unde temperaturile excesive au un impact negativ asupra stabilității băii de sudare și cresc deformarea îmbinării. MAX Cool este ideal pentru o multitudine de aplicații inclusiv sudarea foilor subțiri, treceri la rădăcină, umplerea golurilor și sudarea secțiunilor subțiri extrudate în materiale de umplere precum Fe, Ss, CuAl8 și CuSi3 solide.

În plus, greutatea sa fără accesorii este doar de 18,5 kg, făcându-l un echipament portabil și ușor de transportat.

Master M 323 este un echipament de sudare premium, cu opțiuni de proces MIG-MAG, DC TIG și MMA ca standard, potrivit pentru orice proiect de sudare industrială de înaltă performanță. Cu o interfață intuitivă pentru utilizator, softul Weld Assist și o greutate mică, acesta este soluția perfectă pentru sudori cu experiență minimă.

Astfel, Master M 205 și Master M 323 devin două dintre cele mai inovatoare produse din industria sudurii, care combină un design ergonomic cu o experiență excelentă a utilizatorului. Cu ajutorul acestor echipamente de top, vă veți putea îmbunătăți semnificativ rezultatele sudării și vă veți putea ridica la cele mai înalte standarde.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de sudură tip MIG-MAG, portabil, care poate finaliza suduri de înaltă calitate chiar și în cele mai provocatoare medii, modelele Master M ar trebui să fie în fruntea listei dvs.