Noua serie UPS include momentan o versiune cu condensator (stânga) și două versiuni cu baterii.

CU81XX: SURSĂ DE ALIMENTARE UNIVERSALĂ NEÎNTRERUPTIBILĂ CU CONEXIUNE DE COMUNICAȚIE FLEXIBILĂ

Serie UPS cu One Cable Technology minimalizează munca de instalare

Noua serie UPS CU81xx este destinată utilizării universale. Datorită opțiunilor de conectare flexibile care ajung până la One Cable Technology pentru surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS-OCT), noua serie este potrivită pentru o gamă foarte largă de aplicații. Sunt incluse toate componentele Beckhoff – în mod deosebit PC-urile industriale, Panel și Embedded – precum și echipamente terțe. În combinație cu PC-urile industriale Beckhoff, o cablare eficientă este posibilă cu un singur cablu de 24 V c.c pentru alimentare și comunicație prin UPS-OCT.

Sursele de alimentare din seria CU81xx au fost create pentru montarea pe șină DIN și panou spate. În prezent sunt disponibile o versiune cu condensator și două versiuni cu baterii:

  • CU8110-0120: UPS capacitivă (0.9 Wh) cu o putere maximă de 120 W
  • CU8130-0120: UPS cu baterie (15 Wh) cu o putere maximă de 120 W
  • CU8130-0240: UPS cu baterie (30 Wh) cu o putere maximă de 240 W

La versiunile cu baterie, celulele NiMH sunt ușor accesibile prin partea frontală în cazul în care trebuie schimbate. Sursa nu trebuie dezmembrată sau demontată de pe șină pentru această operațiune. Este suficient să se desfacă două șuruburi ale carcasei pentru a înlocui bateria.

Soluția One-cable oferă beneficii speciale

O caracteristică specială a seriei este capacitatea de comunicație flexibilă, care permite recuperarea valorilor de stare în scop diagnostic sau pentru a configura sursa. Toate PC-urile industriale cu o interfață adecvată și sisteme de operare Windows 7 sau 10 pot fi conectate în mod convențional prin USB 2.0. În cel mai simplu caz, de exemplu, când se folosește un PLC clasic, I/O-uri digitale sunt de asemenea disponibile, așadar, controller-ul poate citi un semnal dat de o cădere de curent/problemă de alimentare și să acționeze în consecință.

Conexiunea UPS poate fi implementată mult mai convenabil cu soluția one-cable UPS-OCT, care este suportată de C6030 Ultra Compact IPC, seria Embedded PC CX52xx și de sursa de alimentare pentru Embedded PC, CX2100-0024. Această soluție combină sursa de alimentare IPC cu comunicația UPS într-un singur cablu de 24 V c.c. Acest lucru face instalarea mult mai ușoară pentru că IPC-ul poate fi alimentat și cu curent și cu toate informațiile necesare direct din UPS cu un singur cablu. UPS-OCT va fi suportat de toate PC-urile Beckhoff – industriale și Embedded – în viitorul apropiat.

www.beckhoff.com/cu81xx

DISTRIBUITOR ROMANIA:

KREATRON AUTOMATION SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro