În Orientul Mijlociu, platforma software zenon de la COPA-DATA a devenit software-ul etalon pentru digitalizare și automatizare în sectoarele energetice și de utilități. Pentru a îmbunătăți acoperirea pe piață în regiune, COPA-DATA CEE/ME a înființat o filială permanentă în Arabia Saudită.

Companii de pe toate continentele folosesc platforma software zenon de la COPA-DATA pentru a digitaliza și automatiza mașini și puncte de lucru – pentru procese de producție, cât și pentru generarea și distribuția de energie electrică. În Europa Centrală și de Est și în Orientul Mijlociu, COPA-DATA CEE/ME se ocupă de vânzări și customer support. La mijlocul anului 2020, compania a înființat o filială directă, COPA-DATA Saudi Arabia, pentru a preîntâmpina piața arabă aflată într-o creștere foarte rapidă.

Mai aproape de clienți

În 2003, COPA-DATA a stabilit primele contacte cu companii din Orientul Mijlociu. De atunci, zenon a devenit ferm stabilit în industria de procesare a petrolului și a gazelor, în desalinizarea apei și în sectorul energetic, incluzând energia din surse regenerabile – de exemplu din sisteme fotovoltaice. Acest lucru se datorează în bună parte și aprobării primite de platforma software de la Saudi Aramco – furnizor de energie din Arabia Saudită – și de la Saudi National Grid – operator de rețea electrică. Piața este într-o creștere accelerată, cu un mare potențial în automatizarea continuă a instalațiilor pentru generarea și distribuția de energie.  

Cum COPA-DATA Saudi Arabia este destinat să fie hub-ul central pentru întreaga zonă arabă, directorul său general este Alexander Punzenberger, Președintele COPA-DATA CEE/ME. Această nouă filială permite companiei să acționeze ca furnizor cu competență regională și să se concentreze pe crearea de valoare în această piață prosperă.

 

Mai multe informații despre rețeaua globală de vânzări COPA-DATA: https://www.copadata.com/en/about-copadata/locations/

 

Distribuitor Romania: Kreatron Automation SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro