CONECTORII CU ȘTECHER DE MARE PUTERE DE LA MURRELEKTRONIK. NICIODATĂ NU A FOST MAI SIMPLU SĂ ADUCEȚI ENERGIA ÎN APLICAȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Tehnica de automatizare modernă și echipamentul aferent au nevoie de multă putere. În plus, odată cu creșterea nivelului de complexitate a conceptelor de instalare crește și numărul de aparate folosite, iar componentele precum modulele I/ O, senzorii și modulele pentru unitatea de comandă se folosesc din ce în ce mai des. Industria 4.0 și IIoT duc la o creștere a cererii pentru tehnica de control al proceselor. Chiar și industria mecanică face trecerea de la motorul pneumatic la cel electric și astfel crește nevoia de aplicații eficiente.

Datorită conectorilor cu ștecher de mare putere de la Murrelektronik, alimentarea cu puterea necesară se poate face foarte ușor la câmp. Murrelektronik oferă cabluri de capacitate mare pentru diverse utilizări, într-o mare varietate de variante, în seturi reduse cu cabluri de conectare, adaptate întocmai cerințelor concrete.

Conectorii cu ștecher de mare putere M12

Conectat în siguranță – 63 V/16 A, respectiv 630 V/12 A

Noul M12 de mare putere de la Murrelektronik este un conector cu ștecher M12 compact și eficient. Este adecvat sub formă de conexiune sigură, cu ștecher pentru blocuri de alimentare liniare, motoare cu timpi, precum și pentru module fieldbus, sub formă de alimentare cu putere mare. Acesta este alternativa la conectorii cu ștecher 7/8″ pentru aplicații în care este nevoie de o densitate mare de putere într-un spațiu compact.

Conectorii cu ștecher sunt extrudați cu PUR foarte rezistentă și fără halogen. Astfel, sunt adaptați pentru utilizarea în cele mai dure aplicații industriale. Siguranță la vibrații integrată asigură o conexiune sigură chiar și în cazul interferențelor cu șocuri și vibrații.

Conector cu ștecher MQ15

Montare cu tehnică de conectare rapidă

MQ15 convinge cu un sistem practic cu conectare rapidă. Este foarte ușor de montat. Un sfert de rotire este suficient, gata! Ceea ce permite o economie de timp de 80 de procente la instalare. MQ15 este adecvat pentru motoare asincron și motoare de curent alternativ, până la 7,5 kW și opțional pentru distribuția de energie. Conectoare cu ștecher și flanșă cu posibilitate de echipare pregătesc motoarele de curent alternativ pentru MQ15 simplu care poate fi conectat cu fișă.

(Mini) conector cu ștecher de 7/8″

Ștecher de alimentare puternic și compact

Cablurile 7/8″ sunt soluția perfectă pentru circuitele electrice. Aceste cabluri listate c(UL)us sunt un standard industrial în America de Nord și sunt folosite de decenii la nivel mondial pentru alimentarea componentelor și aparatelor. Cablurile robuste sunt adecvate pentru racordul de senzori, actuatori, aparate de măsură și multe alte componente.

Conector cu ștecher M23

Racordați servomotoarele simplu și etanș

Cablurile conectează servoregulatoarele cu blocurile de alimentare. Pe partea cu motorul sunt disponibili la alegere conectori cu ștecher M23 extrudați, cu diverși pini alocați. În ceea ce privește conectorii de putere, puteți alege între diferite variante de capete de cabluri, conform specificațiilor programului Siemens Sinamics.

Știați deja?

Toți conectorii cu ștecher de la Murrelektronik sunt 100% testați și de calitate de înaltă clasă. Know-how-ul nostru bogat în materie de tehnică de conectare are la bază o experiență de ani de zile în producția de conectori cu ștecher M8 și M12.

https://www.murrelektronik.ro/ro/highlights/conectorii-cu-stecher-de-mare-putere/

https://shop.murrelektronik.at/en/Connection-Technology/