COMPRESORUL CU SURUB ‘M 57 UTILITY’ – TEHNOLOGIE HIBRIDA INOVATOARE

De cele mai multe ori soluţiile inovatoare sunt soluţiile cele mai simple, dar întâi trebuie să vii cu ideea. Aceasta este la fel de adevărat astăzi ca şi atunci când a fost inventată roata. Conceptul noului compresor ‘M 57 Utility’ are multe în comun cu invenţiile care au schimbat lumea, cel puţin din acest punct de vedere. Acest echipament combină avantajele unui modern compresor staţionar cu şurub cu flexibilitatea unui compresor mobil, fiind utilizat ca un compresor staţionar, cu toate că este şi mobil.

Aceasta sună puţin contradictoriu, dar nu este deoarece “M 57 Utility” este antrenat de un motor diesel, nu este necesară o sursă de putere externă. De aceea sistemul a fost în special conceput să fie instalat ca un compresor staţionar pe o platformă de camion. Un ochet de ridicare montat deasupra permite încărcarea uşoară cu macaraua, în timp ce buzunarele de la baza cadrului, cu rol de protecţie a mediului înconjurător, permit manevrarea cu un motostivuitor cu furcă.

Conform aşteptărilor de la un sistem echipat cu un compresor modern cu şurub, ‘M 57’ asigură performanţe deosebite, eficienţă energetică şi utilizare prietenoasă.