COLLOMIX, TEHNOLOGII DE AMESTECARE INOVATOARE

În urmă cu 40 de ani, firma germană Collomix producea în premieră primul amestecător portabil pentru şantiere. Astăzi, amestecătoarele Collomix produse 100% în Germania se menţin pe cea mai înaltă treaptă a podiumului într-o competiţie în care cerinţele constructorilor legate de fiabilitatea, robusteţea şi adaptabilitatea amestecătoarelor sunt din ce în ce mai mari.

Create pentru profesionişti, produsele COLLOMIX oferă un program complet şi competent de maşini şi accesorii destinate activităţilor de amestecare pe şantiere, acoperind întreaga gamă de materiale şi domenii de utilizare.

Amestecatoarele manuale din gama Xo cu trei puteri diferite, una sau două trepte de viteză, cu una sau două palete şi două sisteme de fixare a paletelor (HEXAFIX şi M14), se remarcă printr-un design evolutiv şi ergonomic pentru utilizare comodă, funcţionalitate maximă şi întreţinere facilă. Vârful de gamă a amestecătoarelor, modelul Xo55Duo cu două palete ce se rotesc în direcţii opuse reduce la jumătate timpul de lucru simultan cu protecţia la efort a utilizatorului. Noul concept HEXAFIX permite schimbarea rapidă a paletelor fără scule auxialiare pentru adaptarea rapidă la materiale cu vâscozităţi diferite, curăţarea facilă, respectiv transportul comod.

mieszarka_Xo1

Gama de amestecătoare automate a fost proiectată pentru a scădea cu 50% timpul necesar pregătirii materialului, cu o productivitate ridicată într-un timp scurt şi în condiţiile unei mixări perfecte, adaptată pentru toate tipurile de materiale. Prevăzut cu malaxor rotativ cu amestecător rapid şi racletă, respectiv găleată acţionată cu motor separat, modelul AOX-S este destinat mortarelor, adezivilor şi maselor de şpaclu, în timp ce amestecătorul POX-S, cu dispozitiv de amestecare fix şi găleată rotativă este destinat mixării şapelor, mortarelor plastice, kiturilor de rosturi şi tencuielilor de ciment.

Gama este completată de modelele TMS 2000, destinate amestecării materialelor de tip pulberi (în saci), de maşinile automate XM2 şi XM3 cu amestecare forţată în două viteze (pentru materiale cu vâscozitate scăzută sau ridicată) și respectiv de noul amestecător automat pentru şape autonivelante sau acoperiri cu răşini sintetice lichide LevMix.

Toate acestea fac ca în continuare Collomix să se menţină în “pole-position-ul” cursei pentru stabilirea celui mai bun amestecător pentru construcţii.

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro

www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro