Producătorul internațional de echipamente pentru construcții, Chicago Pneumatic, a lansat noile modele de maiuri compactoare MS 595 și MS 695 care sunt mai productive și mai manevrabile, făcând față cu succes provocărilor la locurile de muncă. Noua gamă este cea mai compactă și cea mai ușoară din istoria de 100 de ani a maiurilor compactoare, care furnizează utilizatorilor putere și manevrabilitate prin adăugarea unui nou model plat de 6 inch, alături de modelele de 9 și 11 inch.

Noile maiuri compactoare permit ca munca să fie efectuată în spații mici, închise, oferind un plus de confort și productivitate.

Modelele MS 595 și MS 695 oferă control foarte mare al plăcii, permițând utilizatorilor să se plimbe prin spatele acestuia în timp ce impulsul transportă compactorul înainte. Caracteristicile suplimentare, precum accesul ușor la maneta de comandă, permit operatorului să comute la modul de pauză cu o singură mână. Designul subțire și compact face noile maiuri potrivite pentru munca într-un șanț adânc, cu posibilitatea de a muta obiecte din jur.

MS595, MS695, CP tamper, rammer, compaction

„Am proiectat noile modele de maiuri compactoare pentru a oferi eficiență sporită în timp ce păstrăm încă fiabilitatea testată pe care oamenii o așteaptă de la Chicago Pneumatic”, afirmă Andrzej Mroziński, Product Manager la Chicago Pneumatic. „În ciuda incorporării a unui motor mai puternic, maiurile ușoare sunt mai ușor de transportat, în timp ce reducerea zgomotului și designul ergonomic asigură un confort suplimentar și siguranță”.

Maiurile compactoare sunt echipate cu motoare Honda GXR 120 în patru timpi care oferă un consum de combustibil îmbunătățit și mai puține emisii de carbon și azot. Motoarele au 3,5 CP și au fost proiectate special pentru noile modele de maiuri compactoare pentru a asigura putere maximă și pentru a efectua lucrări chiar și în cele mai grele condiții de muncă. Datorită instalării unei noi tobe de eșapament și al designului arborelui cu came deasupra capului, nivelurile de zgomot au fost, de asemenea, reduse.