Chicago Pneumatic a introdus noua serie de turnuri de iluminare electrice. Disponibile în două versiuni turnurile de lumină din gama CPLB2 sunt proiectate pentru o varietate mare de becuri de înaltă calitate, pentru a spori vizibilitatea, sunt dotate cu roți pentru deplasare optimă și au o carcasă robustă. Pur și simplu conectați la o sursă de alimentare, cum ar fi o priză sau un generator, pentru o iluminare instantă al șantierului.

Modelul cu LED CPLB2 este al patrulea turn LED de lumină din portofoliul Chicago Pneumatic. Împreună cu alte trei modele: CPLT V15, CPLB6 și CPLT H6 cu LED-uri, producătorul oferă utilizatorilor o gamă largă echipamente atunci când vine vorba de siguranță și eficiență pentru aplicații și industrii multiple.

Turnul de iluminat CPLB2 cu LED este potrivit pentru construcții, minerit și chiar evenimente. De asemenea, turnurile dispun de o construcție robustă și prezintă un indice de protecție ridicat (IP 67). Cu patru lămpi cu LED de înaltă eficiență și o acoperire medie, oferind putere mare în jurul unui diametru de 61 de metri. Are o înălțime de 7 metri, necesară pentru a obține o acoperire maximă de lumină, iar sistemul de ridicare manual a turnului este ușor de folosit.

„Cel mai nou produs din portofoliul Chicago Pneumatic din gama turnurilor de iluminat oferă o luminozitate mare și poate fi transportat cu ușurință, două caracteristici esențiale pentru operatorii care lucrează noaptea. Avem un angajament ferm de a oferi opțiuni multiple clienților noștri atunci când vine vorba de turnuri de iluminat, asigurând eficiență pentru aplicații multiple. Turnurile sunt robuste, eficiente și suficient de puternice chiar și pentru cele mai solicitante locuri de muncă“, afirmă Ignacio Picatoste, purtătorul de cuvânt de la Chicago Pneumatic.

Service-ul facil și ușurința în transport au fost luate în calcul la crearea designului noului turn de iluminat. Cadrul său compact permite până la 32 de unități să fie transportate cu un singur camion și oferă puncte de acces simple pentru lucrările de întreținere. Până la patru turnuri de lumină LED CPLB2 pot fi conectate împreună și alimentate de unul dintre noile invertoare portabile nou lansate de Chicago Pneumatic.