CEL MAI MIC MANIFOLD DIGITAL DE PE PIAȚĂ. COMPLET SMART, COMPLET WIRELESS.

Perfect oricând pentru toate activitățile dumneavoastră. Astăzi și în viitor. Primul manifold complet digital, testo 550i, vă permite să dețineți control asupra activităților zilnice de întreținere și service la sistemele de refrigerare și ventilație și la pompele de căldură, exclusiv prin intermediul aplicației testo Smart App și telefonului mobil sau tabletei.

Cel mai mic manifold digital de pe piață este dotat cu un bloc de valve bidirecțional, efectuează măsurători rapid și convenabil, iar grație documentării digitale a rezultatelor, economisește timp în mod considerabil.

Mai mult, acest instrument compact se conectează automat prin testo Smart App la sondele noastre cu Bluetooth® pentru temperatură, presiune și umiditate.

Temperaturile de evaporare și condensare se calculează automat, direct în aplicație. Astfel, având în mână doar telefonul dumneavoastră mobil și nimic altceva, stați relaxați deoparte – sau la o distanță de până la 150 m.

Avantajele dumneavoastră

  • Toate activitățile, de la măsurare la documentare, folosind aplicația testo Smart App de pe telefonul dumneavoastră mobil;
  • Cel mai mic manifold digital de pe piață;
  • Fiabilitate maximă grație carcasei extrem de robuste, clasa de protecție IP54;
  • Opțional, sistemul poate fi extins cu sondele Smart de la testo pentru măsurarea wireless a temperaturii, umidității și vacuumului.

O singură soluție care le cuprinde pe toate.

Testo Smart App.

Toate aplicațiile noilor manifold-uri digitale pe telefonul dumneavoastră smart. Cu testo Smart App puteți evalua rezultatele chiar și mai rapid în viitor. Mai mult, aplicația vă ajută să preveniți erorile de măsurare, întrucât programele de măsurare memorate vă ghidează pas cu pas prin configurare și măsurare. Cu ajutorul funcțiilor de documentare integrate, se pot crea rapoarte pe teren, iar protocoalele de măsurare cu poze incluse pot fi transmise în format PDF sau CSV direct prin e-mail. Mai mult, puteți configura datele clienților și locațiile de măsurare prin simpla atingere a unui buton, iar sincronizarea cu software-ul gratuit testo DataControl PC se face wireless prin WLAN.

Aflați mai multe despre noua generație de manifolduri digitale de la Testo accesând: https://www.testo.com/ro-RO/produse/55x.