Şlefuirea betonului este cea mai simplă metodă pentru a nivela şi a restaura o pardoseală. Un şlefuitor diamantat va îndepărta rapid vopseaua sau lipiciul de covoare şi în acelaşi timp va face o bază perfectă pentru noua pardoseală. Mai mult, nici nu trebuie să fii un profesionist – oricine poate opera modelele mai mici de şlefuitoare Husqvarna.

Modelele PG 400 şi PG 280 sunt uşor de folosit şi eficiente. Designul compact asigură o vizualizare optimă a suprafeţei şi un acces bun în colţuri. Mânerele şi maneta de control au un design ergonomic şi asigură o manevrare foarte bună.

Garnitura de cauciuc care se presează pe pardoseală, permite colectorului de praf DC 1400 conectat la portul aspiratorului să aspire praful rezultat. Acest lucru înseamnă un timp de preparare mai rapid, chiar şi în medii sensibile.

PG 400 şi PG 280 pot fi folosite într-o varietate de medii de lucru. Se pot face mai multe feluri de şlefuiri, cu aceeaşi maşină. Modelul mai mic – PG 280 are o lăţime de şlefuire de 280 mm. Se foloseşte deregulă în zonele mici sauspaţii restrânse, atunci când este nevoie de o maşină mică. Modelul mai mare – PG 400 are o lăţime de şlefuire de 400 mm şi un motor care dezvoltă 5 CP. Acesta se poate folosi pentru spaţii mai mari.