CE CAUTàMB CRUSHER PE O INSUL�

O modalitate practică de a rezolva problema achizițiilor de materiale cu utilajul dumneavoastră

Cu siguranță, toată lumea a tastat “insulă” în orice motor de căutare. Ceea ce apare este o imagine uluitoare a unei mici bucăți de pământ înconjurate de apă cristalină. 

O adevărată viziune care, pe de o parte, te face să fii puțin invidios, dar pe de altă parte te face să te gândești că poate este timpul să îți planifici următoarea vacanță.

Pe de altă parte, cuvântul “insulă” dă, de asemenea, ideea de ceva îndepărtat, separat. Izolat, de fapt.

Bineînțeles că este plăcut să trăiești pe o insulă, dar pentru companiile implicate în construirea și dezvoltarea infrastructurii lucrurile nu sunt întotdeauna ușoare, mai ales acum, când se confruntă cu problema lipsei și a costurilor ridicate ale materialelor, care se constată peste tot.

De la cea mai mare insulă din lume, Groenlanda, până la cea mai mică insulă locuită din Golful Alexandra din statul New York – Just Room Enough Island – planificarea șantierelor de construcție poate fi stresantă: transportul materialelor de pe continent pe insulă este costisitor și necesită mult timp, de multe ori și practicabilitaea străzilor interne ale insulei complică lucrurile. S-ar putea să nu existe străzi și, dacă există, s-ar putea să nu fie ușoare de parcurs.

Prin urmare, construirea de drumuri devine esențială pentru ca o zonă să prospere, oriunde în lume. Iar pentru a le construi aveți nevoie de materiale, care în acest moment sunt greu de găsit. 

Tocmai în aceste situații dificile, echipamentele MB Crusher pot fi de mare ajutor.

Gândiți-vă că excavatoarele sunt principalele utilaje utilizate pentru construirea de drumuri. Ele sunt singurele care pot călători acolo unde nu există drumuri. Astfel, dacă instalați un accesoriu MB Crusher pe excavatorul dvs., îl puteți transforma într-un adevărat concasor mobil cu fălci.

Cupa de concasor MB Crusher reduce dimensiunea materialului excavat sau demolat, care poate fi apoi utilizat ca substrat pentru drumuri sau ca umplutură. Astfel, noile drumuri facilitează legăturile între zonele îndepărtate și cele locuite, iar ceea ce părea o lucrare dificilă devine simplă și nu necesită achiziționarea de materiale din exterior. 

Insula pitorească Meganissi, Grecia

“Dacă o construiești, el se va întoarce”: acest citat din filmul “Field of Dreams” este o adevărată mantră pentru destinații turistice precum insulele grecești, unde există o cerere constantă de case pentru turiști. În Meganissi, o insulă mică cu o populație de aproximativ 1.000 de persoane, o unitate MB Crusher BF90.3 a fost folosită pentru a construi vile. Montat pe un Caterpillar 329E, concasorul MB Crusher a concasat rocile marine pentru a crea agregatul necesar pentru construcția de locuințe. Acest lucru a însemnat că nu a fost nevoie să se aducă utilaje sau materiale suplimentare pe mare de pe insula mai mare Lefkada. Utilizarea concasorului cu cupă MB Crusher a însemnat independență și depășirea problemei lipsei de materiale prin transformarea materiei prime locale într-un produs reutilizabil. 

Arhipelagul Stockholm, Suedia

În lume există aproximativ 670.000 de insule. Unele aparțin Antarcticii, iar altele sunt teritorii nerevendicate: numai Suedia are 221.800. Deși majoritatea sunt nelocuite și greu de conectat la continent, capitala Stockholm este construită pe un arhipelag de 14 insule. Pe una dintre aceste insule, un încărcător compact Case TR340 a devenit un concasor mobil cu fălci după ce a fost instalată o cupă de concasar MB-L140: deci, materialul este produs direct la fața locului, fără timp de nefuncționare sau costuri de achiziție ridicate. 

O demolare în Puerto Rico, Caraibe

Versatilitatea este un alt motiv pentru care echipamentele de concasare MB sunt utilizate pe atât de multe șantiere de construcții, deoarece acestea nu procesează doar materiale naturale, ci și resturi de demolare.

La fel ca în Puerto Rico, în Caraibe, unde vechiul spital Costa Salud Aguada a fost dezmembrat, iar betonul concasat va fi reutilizat ca fundație pentru noua clădire a Centrului de Prevenire a Sănătății. 

Deci, ce ne învață aceste povești? Că totul se poate face și că se poate face mai ușor.  Dezvoltarea necesită întotdeauna o strategie bună… și un concasor MB instalat la mașina de operare.