PC-ul industrial ultra-compact C6027 este conceput ca un echipament fără ventilator și oferă o mare putere de calcul Intel® Core™ i chiar și la dimensiunile sale reduse de 82 x 127 x 69 mm. Procesoarele Intel® Core™ i U cu până la patru nuclee constituie baza acestui fapt, deoarece deși au proprietăți Core™ i consumul lor este mult mai redus decât al altor procesoare din serie. 

Cu C6027, Beckhoff își extinde gama de PC-uri industriale ultra-compacte pentru a include o versiune modulară cu expansiuni scalabile de interfață și UPS de o secundă pentru a asigura salvarea datelor persistente. 

Datorită dimensiunii extrem de compacte, opțiunilor de montare versatile și flexibile și puterii de calcul impresionante, echipamentul încape în orice dulap de comandă-control și concept de mașină.

Dincolo de utilizarea pentru o gamă largă de task-uri de automatizare, C6027 este potrivit de folosit ca IoT gateway sau ca device edge. Baza pentru acest lucru este dată de integrarea completă și compatibilitatea dintre TwinCAT și EtherCAT.

Clase de performanță și zone pentru aplicații

Seria C602x este legătura dintre C601x și C603x, iar integrarea fără ventilator a procesoarelor Intel® Core™ i U a gamei de 15 W deschide noi zone pentru aplicații și opțiuni.

Compact

PC-urile industriale din seria C60xx sunt cele mai compacte din clasa lor de performanță din portofoliul Beckhoff. În practică, până la 90% din spațiu poate fi economisit având aceeași putere de calcul (comparativ cu Beckhoff C6640 și C6030). C6015 – cel mai mic PC industrial de la Beckhoff cu un spațiu de montare de doar 82 x 82 x 40 mm – este de remarcat în acest caz. 

Montare flexibilă

În mod deosebit, varietatea foarte mare de opțiuni de montare pentru panoul din spate al dulapului de comandă-control sau a șinei DIN sunt evidențiate în această serie de PC-uri industriale. Nivelul de conectare poate fi orientat la liber, de exemplu, să fie adaptat la dispuneri specifice de cablare. Datorită flexibilității sporite, PC-urile încap în orice nișă din dulapul de comandă-control, indiferent cât de mica. 

Preț optimizat

Datorită conceptului optimizat pentru producție și carcase, toate PC-urile industriale din seria C60xx sunt optimizate din punct de vedere al costurilor și sunt adesea mai puțin costisitoare în comparație cu alte serii din gama PC-urilor industriale fără restricții de compatibilitate, calitate sau durabilitate.

KREATRON AUTOMATION SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro