BOSCH REXROTH THE DRIVE & CONTROL COMPANY

Economică, precisă, sigură și eficientă din punct de vedere energetic, tehnologia de acţionare şi control de la Bosch Rexroth pune în mişcare utilaje şi sisteme de orice dimensiune. Compania reunește experiența sa la nivel mondial în aplicaţii destinate segmentelor de piață Aplicații Mobile, Construcţii de Maşini Industriale și Automatizări Industriale pentru a dezvolta componente inovatoare, precum și soluții și servicii de sistem adaptate cerinţelor. Bosch Rexroth oferă clienţilor săi hidraulică, comenzi şi acţionări electrice, transmisii mecanice, tehnică liniară și de montaj dintr-o singură sursă.

Tehnica de montaj şi manipulare

Sistemele de montaj și de manipulare influențează decisiv productivitatea și calitatea în procesul de fabricație. Din portofoliul variat de produse Rexroth, producătorii și utilizatorii își pot alcătui soluția lor personalizată. Cu un înalt grad de productivitate, precizie, disponibilitate și siguranță în exploatare a mașinii, soluțiile modulare pentru sarcini eficiente şi sigure de montaj și manipulare răspund acestor cerințe.

Tehnică liniară

Componentele și sistemele liniare sunt dezvoltate cu precizie și oferă baza pentru fabricarea celor mai bune mașini de clasă și a sistemelor de automatizare. Indiferent dacă sunt seturi de șuruburi Rexroth, profile sau ghiduri liniare, tehnologia liniară oferă o gamă variată de soluții.

Comenzi și acționări electrice

Datorită celor mai performante aplicații CNC și Motion Control de pe piață, BOSCH Rexroth asigură performanțe maxime ale mașinilor clienților, setând standardul pentru servo-drivere. Datorită serviciilor disponibile 24/7, clienții vor obține productivitatea maximă în aplicații.