BOSCH Professional Line Laser – linii precise, vizibilitate optima

Line Laser Professional GLL 2-50

Acest model are nivelă laser cu pendul și autonivelare orizontală și verticală, pentru trasare rapidă a liniilor. De asemenea, are un grad ridicat de vizibilitate al liniilor laser cu un domeniu de lucru de 20 m.

Line Laser-ul de la Bosch are o utilizare extrem de exactă, cu o marjă de eroare de ± 3 mm la 10 mm și poate fi manevrat și cu o singură mână atât pe verticală, orizontală cât și încrucișat pentru o aliniere precisă.

Datorită designului robust și al stratului softgrip, Line Laserulului îi este asigurată protecția la șocuri. În plus, dispozitivul de blocare a pendulării permite transportul în condiții de siguranță.

GLL 2 Professional – linii în cruce pentru profesioniști

GLL 2 Professional de la Bosch este o sculă mică, ușoară și întotdeauna la îndemână. Are o manevrare ușoară datorită operării printr-un singur buton și o utilizare flexibilă datorită suportului multifuncțional pentru multiple posibilități.

Nivela laser compactă cu linii în cruce poate fi operată printr-un singur buton, are o bună vizibilitate: min 10 m, în funcție de luminozitatea mediului ambiant și o precizie de nivelare profesională, de 0,3 mm/m.

GLL 3-80 P-Professional

Este o nivelă laser cu linii compactă și multifuncțională. Aceasta poate fi folosită pentru toate utilizările din mediul interior, de asemenea are și posibilități de utilizare nelimitate, precum o linie orizontală și 2 linii verticale cu rotire la 360°, permițând o multitudine de aplicații noi pentru marcare, aliniere și nivelare simulante în sectorul de amenajări interioare.

Nivela laser cu linii, GLL 3-80 P-Professional este autonivelantă (4° în 4 sec), foarte precisă (± 0,2 mm/m) și are un domeniu de lucru până la 80 m cu receptor. În plus, este compactă, ușor de manevrat și foarte robustă.

Față de modelul de mai sus, modelul GLL 2-80 P-Professional are următoarele avantaje: are o nivelare de 360°, ceea ce o face foarte rapidă și mai simplă ca niciodată. Eficiența de lucru este ridicată, are o executare simultană a lucrărilor de nivelare orizontală și verticală în întreaga încăpere cu un singur aparat. Mai mult de atât, are și un domeniu de lucru mare, lucru de precizie într-un perimetru cu diametrul de până la 8 m cu ajutorul receptorului LR 2 Professional. Este și foarte simplu de manevrat deoarece se autonivelează în interval de 4 secunde datorită construcției compacte.

Nivela optică de la Boschmrobustă în mediul exterior

Nivela optică, Gol 26 G Professional, este destinată utilizării în mediul exterior datorită carcasei metalice stabile, cu protecție împotriva prafului și a stropilor de apă (IP 54). Are un design robust, colimator de vizare încorporat și bulă de nivel sferică integrată. De asemenea, valiza de transport și încălzitoarea dublă pentru compensator permit un transport sigur.

Butonul de focusare al nivelei optice Gol 26 G Professional este mare pentru o aliniere simplă. În plus, nivela optică are o valiză de transport și încălzitoare duble pentru compensator, acestea permițând un transport în siguranță. Pentru o bună posibilitate de citire a bulei de nivel sferic, nivela optică este prevăzută cu pentaprismă.

Pentru o imagine mai clară, nivela optică de la Bosch este prevăzută cu un obiectiv luminos, rigla de măsurare. Aceasta dă o imagine mai clară a țintei. Mai mult de atât, ea poate fi folosită și pentru distanțele lungi datorită preciziei sale înalte de 1,6 mm/30 m

Gol 26 G Professional are posibilitate nelimitată de setare a unghiurilor prin intermediul cuplajului de fricțiune cu manevrare bilaterală, oferă o imagine verticală și are un colimator de vizare pentru o aliniere brută.