BOSCH NOUL SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL AL ROTATIILOR

Maşinile de găurit cu acumulatori de la Bosch sunt acum mai performante datorită noilor tehnologii. Controlul electronic al rotațiilor face ca operaţiunile de înșurubare și găurire să fie executate mai uşor şi mai precis, în condițiile unei manevrabilități mai bune. În plus, noile scule au un sistem suplimentar de protecție împotriva uzurii, care permite motoarelor să înceteze să funcționeze în cazul în care sunt suprasolicitate.

Sculele electrice sunt dotate cu un mâner auxiliar, ce asigură o fixare sigură când sunt supuse la forțe foarte puternice care pot apărea la înșurubare sau găurire. Prin urmare, dulgherii, tinichigiii, electricienii și instalatori vor avea întotdeauna instrumente Bosch cu care să lucreze în condiţii de performanţă maximă, chiar și în cele mai dificile aplicații.

Controlul electronic al rotațiilor în clasa 36 V

Maşinile de găurit GSR 36 VE – 2 – LI și GSB 36 VE – 2 – LI combi, fără fir, sunt primele instrumente Bosch ce au încorporate tehnologia de control electronic al rotațiilor și noul mâner auxiliar. Acestea sunt concepute pentru aplicații care necesită putere mare, precum instalarea componentelor prefabricate în locuințe. Cuplul mare, în combinaţie cu viteza sporită, asigură un avans de lucru rapid și economisește timp la locul de montare. Acest lucru este valabil și pentru aplicaţii de găurire în lucrările de zidărie cu GSB 36 VE – 2 – LI Professional, datorită funcției integrate de percuţie. Cutia de viteze este special concepută pentru aplicații de găurire cu percuţie și permite realizarea unor găuri cu diametre de până la 20 de mm, într-un timp record.

Controlul electronic al rotațiilor în clasa 14,4 și 18 V

Maşinile de găurit din clasa 14,4 și 18 V, cu acumulator (GSR) și combi, fără fir (GSB), fac parte din gama sculelor robuste Bosch şi au, de asemenea, încorporat sistemul de control electronic al rotațiilor împreună cu noul mâner auxiliar. Prin urmare, acestea permit profesioniștilor să lucreze chiar mai confortabil comparativ cu modelele precedente. Mai mult, bateriile au o durata de viață mai lungă, în cazul modelelor fără fir.

Cu o lungime de 213 de milimetri (GSR) și 228 de milimetri (GSB), aceste instrumente sunt foarte compacte. Prin urmare, sunt ușor de manevrat în spații înguste sau atunci când utilizatorul este nevoit să le folosească adoptând o poziție incomodă, precum folosirea deasupra capului. În același timp, motorul puternic permite operaţiuni de găurire sau înșurubare, atât în lemn cât și metale.

Un avantaj enorm al acestor scule robuste îl reprezintă faptul că sunt mai rezistente şi sunt mari șanse ca acestea să rămână complet funcționale chiar şi după o cădere de la o înălțime de doi metri pe beton.