BOSCH, NOI INSTRUMENTE PUTERNICE PENTRU CLASA COMPACTA

Bosch a lansat recent trei instrumente cu sistem de 10,8 volți, destinate profesioniștilor: fierăstrăul circular de mână GKS 10,8 V-LI, fierăstrăul vertical GST 10,8 V-LI și GRO 10,8 V-LI, un instrument profesional rotativ multifuncțional.

Ușoare, compacte și puternice

De la lansarea primului model de șurubelniță profesională cu baterie litiu – ion din lume pentru profesioniști în anul 2005, Bosch și-a extins încontinuu gama de instrumente de 10,8 volți. Această serie, fără fir, cuprinde acum aproximativ 20 de instrumente de tăiat sau înșurubat. Instrumentele din seria 10,8 V sunt ușoare, compacte și, în același timp, foarte puternice. Acest lucru se datorează noilor posibilități tehnice actuale, cum ar fi utilizarea de motoare mai mici și cutii de viteze, în combinație cu un sistem optimizat de management al bateriei și o capacitate a bateriei mai mare, care este în prezent de 2,0 Ah pentru bateriile care vin la pachet cu instrumentele de lucru.

Aceste instrumente sunt în special potrivite pentru utilizarea în spații înguste și zonele greu accesibile, de exemplu, în bucătărie, pentru mobilier și la construcția de târguri expoziționale. Nu alunecă, permit un control precis de operare foarte ușor şi stau confortabil în mână datorită circumferinței subțiri de prindere. Având aceste beneficii, utilizatorul nu obosește chiar dacă lucrează cu aceste instrumente compacte pentru un timp îndelungat.

Fierăstrăul circular profesional GKS 10,8 V–LI cu acumulator

GKS 10,8 V – LI Professional este primul fierăstrău circular de mână, de 10,8 V, fără fir, de la Bosch. Are aplicații pentru tăierea lemnului și materialelor pe bază de lemn până la o adâncime de tăiere de 26,5 milimetri – performanță la care nu ajunge niciun alt model de fierăstrău circular de mână din această clasă de tensiune. Adâncimea de tăiere poate fi setată cu precizie milimetrică. GKS 10,8 V – LI Professional cântărește doar 1,4 kg, echipat inclusiv cu o lamă de fierăstrău de 85 milimetri și bateria de 2.0 Ah. Datorită designului design compact instrumentul este relativ ușor de operat.

Este ideal pentru tâmplari și cei care lucrează cu PAL pentru amenajări interioare, deoarece că se utilizează fără prea mult efort. Viteza este de 1.400 rpm, asigurând o rată de lucru rapidă. Bateria de 2.0 Ah, care vine la pachet cu instrumentul, oferă o capacitate suficientă pentru a tăia, de exemplu, până la 20 de metri de plăci de 18 mm grosime MDF. O baterie de 4.0 Ah este disponibilă ca accesoriu pentru performanță mai mare. Oricine dorește să lucreze cu precizie excepțională poate utiliza GKS 10,8 V- LI Professional. Lumina tip LED de pe instrument oferă o vizibilitate mai bună asupra piesei de prelucrat. Mai mult decât atât, sistemul de aspirare al GKS 10,8 V – LI Professional este compatibil cu toate sistemele Bosch.