Bosch GMS 120 – Detector de metale multifunctional

Compania EUROTECH a fost autorizată, la începutul anului 2012, de Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru comercializarea detectoarelor de metale. Domeniile de utilizare ale detectoarelor sunt multiple. Bosch oferă o gamă variată, ce cuprinde detectoare multifuncţionale şi speciale, cu ajutorul cărora pot fi detectate într-un mod eficient chiar şi conductele fabricate din materiale plastice, afişând şi adâncimea la care sunt localizate. Aparatele nu necesită o calibrare în prealabil, putând fi folosite imediat.

Detectorul multifuncţional GMS 120 Professional poate detecta obiecte metalice îngropate până la o adâncime maximă de 12 cm, prin intermediul celor trei moduri de funcţionare: pentru gips carton, metal sau conductori sub tensiune.

În primul mod – pentru gips carton, se detectează toate obiectele precum: structurile de lemn, de metal sau conductori sub tensiune, aflate la o adâncime maxima de 3,8 cm.

În modul pentru metale sunt detectate metalele feroase, neferoase ori conductorii sub tensiune aflaţi la o adâncime de maxim 12 cm – pentru cele feroase şi 8 cm – pentru cele neferoase.

În al treilea mod se pot detecta numai conductori sub tensiune aflaţi la o adâncime maximă de 5 cm.

Detectorul GMS 120 Professional este uşor, are o greutate de 270 grame şi dimensiuni  reduse – 200x85x32 mm. Este  alimentat de o baterie de 9 V şi se livrează standard cu o husă de protecţie, o curea de mână şi o baterie.