„Oferim servicii de calitate, o gamă completă de scule, inovaţii constante şi un raport preţ-calitate în beneficiul utilizatorilor”

De peste 40 de ani, numele BGS TECHNIC (Germania) este recunoscut pentru producţia unor scule de calitate şi pentru inovaţiile dezvoltate an de an, fiind reprezentat în peste 60 de ţări din întreaga lume. Marca BGS TECHNIC este sinonimă cu o calitate ridicată, scule de mână şi pneumatice cu durată mare de viaţă, fiind destinate pentru lucrul zilnic în atelierele de orice tip.

Cu peste 4.000 de articole în gamă, sculele BGS din categoriile PRO, destinate uzului zilnic şi PRO+ cu o durabilitate ridicată, satisfac necesităţile chiar şi celor mai exigenţi utilizatori.

Sediul central al firmei BGS se află situat în Wermelskirchen, în apropiere de Köln, într-o locaţie modernă, inaugurată în urmă cu doar doi ani, expansiunea continuă a companiei impunând creşterea depozitului central până la un total de 10.000 mp. Cu ajutorul sistemelor moderne de procesare şi planificare a producţiei, a unui management performant, a stocurilor, a logisticii de depozitare şi a transportului, din depozitul companiei se procesează în 24 de ore comenzi ale clienţilor în toată lumea.

Gama de produse este foarte largă, pornind de la scule de mână, seturi, scule speciale pentru uz auto, pentru dotarea atelierelor mecanice, scule pneumatice, până la cele pentru electricieni, instalatori sau pentru casă şi gradină.

De 5 ani, firma BGS TECHNIK este reprezentată în România de către compania TECHNO PRO, produsele BGS fiind disponibile atât în cele 15 locaţii ale partenerilor din reţeaua TEHNIK, cât şi la distribuitorii autorizaţi din toată ţara.

 

www.bgs-scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author