CleanSpace este definiția inovației și a calității, combinând expertiza de clasă mondială cu instruirea și asistența continuă. CleanSpace Technology a fost înființată în 2009, când o echipă de ingineri specializați în dispozitive medicale de clasă mondială a identificat nevoia de a crea un aparat respirator care să ofere nu doar cel mai înalt nivel de protecție, dar să fie și confortabil și ușor de utilizat.

Easy Engineering: Care sunt cele mai de succes produse din gama dvs.?

CleanSpace: Industria aparatelor respiratorii nu a cunoscut inovații notabile de aproximativ 20 de ani, așa că atunci când CleanSpace a lansat primul său respirator, acesta a fost considerat un punct de cotitură. Respiratoarele CleanSpace sunt unice prin faptul că oferă toată protecția unui PAPR convențional, dar nu au curele sau furtunuri, nu creează stres termic sau aburire a ochelarilor, sunt ușoare și simplu de utilizat. 

E.E: Spuneți-ne despre echipa din compania dvs. și cât de important este factorul uman?

CleanSpace: CleanSpace Technology are o bogată experiență în cadrul echipei sale executive și experți din industrie în rândul Consiliului de administrație. CleanSpace este combinația dintre un produs respirator de calitate și o relație continuă bazată pe încredere, instruire și sprijin. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că nevoile zilnice de lucru ale clienților noștri sunt îndeplinite în condiții de siguranță, confort și eficiență.

E.E: Ce ne puteți spune despre distribuția produselor?

CleanSpace: Activă în peste 36 de țări, CleanSpace colaborează cu clienții pentru a asigura și menține siguranța și satisfacția maximă. Dedicați calității și fiabilității produselor, construim relații de încredere și integritate, astfel încât utilizatorii măștilor noastre respiratorii să se simtă informați, bine echipați și susținuți.

E.E: Care este feedbackul clienților pentru cele mai bine vândute produse?

CleanSpace: Clienții CleanSpace lucrează în diverse domenii, dar toți se bazează pe aparatele respiratorii ca linie esențială de protecție personală. În sectorul industrial, aparatele respiratorii CleanSpace sunt utilizate în multe domenii, inclusiv minerit, sudură, zidărie, stingerea incendiilor, construcții și ape uzate. Iar în industria sănătății, produsele noastre sunt utilizate de spitale, instituții de îngrijire a vârstnicilor, salvare aeriană, laboratoare, unități de urgențe și unități farmaceutice.

Mărturii de la clienții noștri: 

 „Este ușor de utilizat și face exact ceea ce spune în reclamă. Masca din silicon este foarte confortabilă și nu te simți încorsetat atunci când inspiri. Este chiar un produs excelent, încercați și voi.”

„Am fost surprins de funcționalitatea și confortul ridicat, cât de ușor este să o folosești și să respiri cu ea pe figură; chiar se vede că oamenii care au creat Halo au experiență în domeniu” 

„Pot să respir mai bine decât cu o mască convențională FFP3 și presiunea pe care o simt pe puntea nasului este mult mai mică. Când o port, pot lucra mult mai mult timp și fără să-mi fie teamă. Cu FFP3, după o oră de utilizare, îmi este imposibil să continui.”  

E.E: Cum influențează acest feedback dezvoltarea de noi produse?

CleanSpace: CleanSpace Technology continuă să inoveze aparatele respiratorii și accesorii pentru a crește conformitatea prin confort și ușurință în utilizare. 

Toate aparatele respiratorii CleanSpace:

• Oferă cel mai înalt nivel de protecție, de până la 99,95%;

• Sunt ușoare – mai puțin de 500 g (1 lb);

• Nu au furtunuri și curele sau baterii montate în talie;

• Operate folosind un sistem simplu, cu un singur buton;

• Au o durată de funcționare de până la 8 ore;

• Oferă aer la cerere folosind tehnologia noastră AirSensit;

• Includ o mască de silicon moale pentru confort și ușurință în comunicare;

• Flux de aer proaspăt (până la 220 l/min).

Pe lângă confort, aparatele respiratorii CleanSpace oferă lucrătorilor nivelul de încredere de care au nevoie atunci când lucrează în medii cu particule sau gaze în aer.

CleanSpace are o gamă de filtre P2, P3 și filtre combinate de gaz pentru a se potrivi mai multor domenii de activitate. Fiind o unitate cu presiune pozitivă, aerul proaspăt curge spre exterior și aerul contaminat nu poate pătrunde, chiar dacă există un mic spațiu între mască și față. Aparatele de respirat CleanSpace sunt aprobate CE, NIOSH și AS/NZS1716.

Pentru o listă completă a aprobărilor CleanSpace, vizitați pagina noastră de aprobări.

Respiratoarele CleanSpace sunt suficient de rezistente pentru diversele domenii economice, dar suficient de ergonomice pentru mediul medical, asigurând confort și conformitate.

• Dispun de un mod de operare simplu, cu un singur buton;

• Sunt ușor de pus pe figură;

• Sunt ușor de transportat și utilizat;

• Sunt compatibile cu alte EIP;

• Necesită puține piese și stocuri reduse;

• Nu necesită service și întreținere.

E.E: Spuneți-ne despre activitățile de cercetare și dezvoltare în compania dvs.?

CleanSpace: Înființată în 2009 de o echipă de ingineri de talie mondială, specializați în dispozitive medicale, cu viziunea de a face protecția respiratorie sigură, purtabilă și ușor de utilizat, CleanSpace înțelege protecția respiratorie personală și modul în care să o furnizeze. Echipa noastră inovează continuu, răspunde nevoilor industriei la nivel global și găsește soluții la provocările și preocupările de zi cu zi ale celor care lucrează în medii potențial periculoase.

Noul filtru CleanSpace AX pentru piețele chimice

CleanSpace este singurul PAPR disponibil pentru utilizare cu un filtru AX TM2 P2. Pentru protecția împotriva gazelor organice și a vaporilor produși de solvenți cu un punct de fierbere ≤65 °C, cum ar fi acetonă, butan, metanol, clorură de vinil și bromură de metil.

În combinație cu un CleanSpace PAPR, filtrul AX se aplică lucrătorilor care derulează operațiuni de manipulare specifică a substanțelor chimice organice cu punct de fierbere scăzut într-o gamă largă de setări, inclusiv procesare chimică, producție farmaceutică, producție, aerospațială, fumigație industrială și energie, petrol și gaze.  

• Protecție fiabilă împotriva gazelor și vaporilor organici (punct de fierbere ≤65 °C);

• Compatibil cu sistemele CleanSpace Ultra și EX;

• Marcaj CE (EN12942) și aprobat AS1716;

• Design compact și ușor (330 g).

Noul filtru de expirare CleanSpace Steri-Plus pentru controlul sursei

Dezvoltat pentru a filtra aerul expirat de purtător și, în consecință, îi protejează pe cei care nu poartă sistem de protecție respiratorie. Potrivit pentru toate aplicațiile industriale în care este necesară filtrarea aerului expirat al purtătorului.

• Utilizați cu semi-măștile CleanSpace;

• Carcasa reutilizabilă este compatibilă cu protocoalele standard de dezinfecție/sterilizare;

• Eficiență de filtrare de 97% pentru particule de 0,3 µm și mai sus;

• Ușor de potrivit și de curățat;

• Eficient din punct de vedere al costurilor;

• Aprobat pentru utilizare cu aparatele respiratorii CleanSpace.

E.E: Care este filozofia companiei dvs. și ce anume vă propulsează înainte?

CleanSpace: Viziunea CleanSpace Technology a fost de a crea un aparat respirator care să fie o adevărată inovație în protecția personală a căilor respiratorii. Folosind o combinație de abilități de clasă mondială și dorința de a proteja și de a servi mai bine oamenii din prima linie a industriei și a asistenței medicale, inginerii noștri biomedici au creat ceva care a schimbat modul în care oamenii foloseau aparatele respiratorii.

E.E: Ce garantează succesul în domeniul dvs. de activitate?

CleanSpace: UN BRAND DE ÎNCREDERE. Astăzi, aparatele respiratorii CleanSpace îi protejează pe cei din prima linie a industriei și a asistenței medicale în aproximativ 45 de țări. Echipa noastră de instruire oferă un program structurat bine adoptat, care poate fi livrat rapid și eficient. Când vă alăturați comunității CleanSpace, vă puteți baza pe produse, instruire și asistență pentru implementare la nivel global.

Respiratoarele CleanSpace sunt proiectate și făcute pentru a fi rezistente la uzură. Designul și producția CleanSpace Technology sunt acreditate ISO9001, asigurând cel mai înalt nivel de standarde de calitate și fiabilitate. Toate aparatele CleanSpace sunt protejate printr-o garanție de doi ani. Respiratoarele CleanSpace sunt fabricate cu mândrie în Australia.

E.E: Dați-ne câteva detalii despre serviciul post-vânzare și asistența pentru clienți?

CleanSpace: Tehnologia CleanSpace se dedică total instruirii pentru utilizarea respiratoarelor, care funcționează cu programele de siguranță ale organizației dumneavoastră. Pentru că înțelegem că clienții au nevoie de receptivitate și flexibilitate, CleanSpace are diferite opțiuni de instruire și diverse materiale disponibile pentru a sprijini implementarea și utilizarea continuă a soluțiilor CleanSpace.

Oferim echipe de clasă mondială și formatori multilingvi, care lucrează în mai multe fusuri orare pentru a oferi instruire personală, live, online. Clienții pot accesa materiale de asistență, cum ar fi videoclipuri de instruire, informații despre produse, instrucțiuni de utilizare (IFU), chestionare și postere imprimabile. 

Datorită programului nostru de instruire, personalul dvs. va fi încrezător, competent și protejat cu ajutorul aparatelor respiratorii, permițând o începere rapidă a operațiunilor și prezentarea ulterioară către angajații noi, rapidă și la nivel profesionist.

CLEANSPACE TECHNOLOGY

sales@cleanspacetechnology.com

www.cleanspacetechnology.com

About The Author