BASF PREZINTA O NOUA VASELINA PENTRU TBM, REZISTENTA LA FOC

Vaselina de coadă pentru TBM (echipamente de foraj pentru tuneluri) rezistentă la foc, MasterRoc TSG 800, este ultima inovație a gamei de produse Master Builders Solutions de la BASF, pentru TBM. Produsul cu densitate redusă permite reducerea consumului, iar ambalajul îmbunătățit face reciclarea mai ușoară.

Specialiștii Master Builders Solutions din cadrul BASF vor prezenta această soluție, precum și alte produse din portofoliul de produse chimice de ultimă generație, la Congresul Mondial al Tunelului din Dubai, în perioada 21-26 aprilie 2018.

“Activitatea noastră principală este furnizarea de soluții tehnice și servicii pentru activități mai eficiente in construcțiile subterane. Prin utilizarea MasterRoc TSG 800, clienții noștri pot îmbunătăți în același timp atât condițiile de siguranță, cât și eficiența costurilor”, explică Wolfgang Aldrian, Head of Global Technical Management Underground Construction, la BASF.

O nouă soluție de tratare a solului cu o stabilitate mai mare

MasterRoc SLF 50, un agent de tratare a solului de nouă generație, a fost special conceput pentru creșterea performanței, prin condiționarea solului în timpul operațiunilor de excavare, în condiții dificile de teren.

Acest produs de tratare a solului creează o spumă foarte stabilă pentru a menține presiunea în timpul funcționării și al întreruperilor planificate sau neplanificate. Poate reduce consumul de energie prin reducerea cuplului, optimizează extracția solului și poate reduce uzura frezei. MasterRoc SLF 50 a fost utilizat cu succes în unul dintre tunelurile cu cel mai mare diametru din lume, construit in Seattle.