Viswanath Mahadevan (center) and Vijay Bhuskute (right), both managers, along with customer Chetan Hazaree (left), deputy general manager Hindustan Construction Company, review the application results of Ucrete®. Print free of charge. Copyright by BASF. Viswanath Mahadevan (Mitte) und Vijay Bhuskute (rechts), beide Manager, begutachten den Spezialboden Ucrete® zusammen mit dem Kunden Chetan Hazaree (links), Stellvertreter Geschäftsführer Hindustan Construction Company. Abdruck honorarfrei. Copyright by BASF.

BASF LANSEAZA UCRETE® MF40AS, UN NOU SISTEM DE PARDOSELI INDUSTRIALE PE PIATA EUROPEANA

Cu UCRETE® MF40AS, BASF a lansat un nou sistem de pardoseală antistatică industrială, care se bazează pe o tehnologie de ciment cu poliuretan. Aceasta completează portofoliul de produse BASF care cuprinde soluții chimice pentru construcții, livrat sub marca de Master Builders Solutions®.

UCRETE® MF40AS oferă numeroase avantaje în ceea ce privește un mediu de lucru sigur și estetic, robustețe și durabilitate: Datorită proprietăților sale antistatice, sistemul de pardoseli protejează dispozitivele electrostatice sensibile, putând fi utilizate în zonele cu pericol de explozie. “Cererea clienților noștri pentru sisteme de pardoseli antistatice este în creștere. Acesta este un rezultat al UE ATEX, directivele care au stat la baza cerințelor în domeniul protecției împotriva exploziilor, precum și numărul tot mai mare de componente electronice, care sunt utilizate în întreaga industrie. Odată cu lansarea UCRETE MF40AS ne propunem să satisfacem această cerere în creștere și să consolidăm portofoliul de soluții de pardoseli industriale”, spune Philip Ansell, European Marketing

Manager pentru Ucrete Industrial

Flooring la BASF. Combinația de rezistență chimică, durabilitatea și caracteristicile antistatice ale UCRETE MF40AS reprezintă o ofertă unică pentru un mediu de lucru sigur – în special pentru clienții din industria alimentară, farmaceutică și de producție.

Datorită noii tehnologii, UCRETE MF40AS este disponibil în culori noi, crem și galben strălucitor, în plus față de gama standard. La fel ca toate soluțiile de pardoseli UCRETE, noul sistem este dens și impermeabil, îndeplinind cele mai înalte standarde de igienă și rezistență la impacturi termice, mecanice și chimice extreme – oferind astfel o durată lungă de viață. Experții au testat pardoselile UCRETE în cele mai dificile condiții – de exemplu, congelare cu azot lichid sau lovirea cu un ciocan – iar podeaua a rezistat fără probleme.

UCRETE este cea mai dură podea din lume. Acesta a fost lansat în1969 și de atunci a fost folosită în diverse industrii – inclusiv cele pentru produse alimentare și a băuturilor, industria chimică și farmaceutică. Datorită ușurinței de curățare, rezistență mecanică și termică, pardoselile UCRETE sunt potrivite pentru spațiile în care este necesară o podea robustă, igienică și durabilă.

Master Builders Solutions

Master Builders Solutions este brand-ul BASF de soluții chimice avansate pentru construcții. Brand-ul este construit pe experiența dobândită din mai mult de 100 de ani în industria construcțiilor. Portofoliul extins, sub marca de Master Builders Solutions cuprinde soluții durabile pentru construcții noi, întreținere, reparații și renovare a structurilor: aditivi pentru beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții

subterane, soluții de impermeabilizare, materiale de etanșare, soluții de reparare și protecție, chituri de performanță, soluții performante pentru podele. Brand-ul Master Builders Solutions este susținut de o comunitate globală de experți în construcții. Pentru a rezolva provocările de construcții specifice clienților de la concept până la finalizarea unui proiect, se combină know-how-ul domeniilor și a regiunilor de expertiză și se bazează pe experiența acumulată în nenumărate proiecte din întreaga lume. Noile tehnologii și inovații BASF ajută la nivel mondial companiile specializate pentru a produce construcții durabile.

Construction Chemicals

Divizia Construction Chemicals de la BASF oferă soluții de produse chimice avansate pentru construcții, întreținere, reparații sau renovare a structurilor. Portofoliul extins al companiei cuprinde: amestecuri de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme de impermeabilizare, materiale de etanșare, repararea betonului și a sistemelor de protecție, chituri de performanță, sisteme performante de pardoseli, sisteme de fixare țiglă și soluții de protecție a lemnului.

Divizia Construction Chemicals are aproximativ 5.500 de angajați și formează o comunitate globală de experți în construcții.

 

www.basf.ro