Banda de ambalare potrività và poate sprijini obiectivul de sustenabilitate

Dar, pe măsură ce piața sustenabilității se dezvoltă și cererea crește, din ce în ce mai multe industrii și producători se angajează să folosească soluții care îmbunătățesc sustenabilitatea. Dimensiunea pieței globale a tehnologiilor ecologice și a sustenabilității este proiectată să crească cu peste 20 % între 2022 și 2029, potrivit Fortune Business Insights.

Benzile adezive care contribuie la sustenabilitate reprezintă o oportunitate pentru distribuitori de a răspunde cerințelor clienților lor și pot juca un rol esențial în atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale clienților finali din industrie. Trecerea la benzi mai sustenabile nu numai că poate fi o soluție a mai multor probleme de sustenabilitate, dar poate avea și un impact vizibil asupra rezultatului final. La tesa, am dezvoltat o gamă de soluții cu conținut sustenabil în domeniul ambalajelor pentru a satisface cerințele clienților. 

Cu toate acestea, există mai multe aspecte pe care distribuitorii și clienții finali din industrie trebuie să le ia în considerare atunci când aleg benzi adezive de ambalare mai sustenabile. Am analizat câteva dintre acestea mai jos.

Angajamentul față de sustenabilitate

Mulți clienți finali din industrie au obiective de sustenabilitate, inclusiv tesa, pentru a satisface cererile consumatorilor de a se concentra mai mult pe sustenabilitate, obținând în același timp o creștere sustenabilă.

La tesa, dorim să le permitem clienților noștri să își atingă obiectivele de sustenabilitate prin furnizarea de produse care să contribuie la sustenabilitatea proceselor și aplicațiilor lor (consultați raportul nostru de sustenabilitate). Sprijinim călătoria către sustenabilitate cu obiective clare. Avem o abordare holistică și științifică. tesa are peste cinci sute de cercetători, ingineri și dezvoltatori de produse în întreaga lume, care lucrează la produse și procese inovatoare. 

Obiectivele noastre majore de sustenabilitate pentru 2030 sunt ca 70 % din materialele pentru produsele și ambalajele noastre să fie reciclate sau fabricate din materiale regenerabile și să reducem la jumătate utilizarea materialelor plastice fosile pure. În cazul ambalajelor noastre, dorim să atingem acest obiectiv până în anul 2025. Până în anul 2030, obiectivul nostru este ca emisiile indirecte din lanțul de aprovizionare (Categoria 3) să fie reduse cu cel puțin 20 % față de anul 2018. Calea noastră către o dezvoltare mai sustenabilă și realizările noastre de până acum sunt disponibile pe site-ul tesa.

Ne asigurăm că lanțul dvs. de aprovizionare susține mai mult sustenabilitatea

Pentru a se asigura că își ating obiectivele de sustenabilitate, distribuitorii și utilizatorii finali doresc să fie siguri că soluțiile mai sustenabile sunt utilizate de-a lungul întregului lor lanț de aprovizionare. 

Alegerea unui producător de bandă adezivă cu standarde înalte de sustenabilitate poate oferi o claritate importantă și încrederea că standardele de sustenabilitate sunt respectate în fiecare etapă a procesului – de la materii prime la produse finite.

Mai multă sustenabilitate și o performanță fiabilă la un preț corect

Benzile adezive pot părea un element neînsemnat atunci când vine vorba de îmbunătățirea sustenabilității soluțiilor dvs. de ambalare. Cu toate acestea, fiecare pas ne poate duce mai aproape de un viitor mai sustenabil, așa că de ce să nu alegeți o soluție mai sustenabilă dacă aveți această posibilitate? Este logic. Susținute de diverse certificări de produs și de un proces de comandă și livrare rapid și fiabil, benzile adezive mai sustenabile pot fi utilizate imediat ca o alternativă fiabilă la benzile de ambalare convenționale și contribuie în același timp la performanța generală a afacerii.

Legăm parteneriate pentru un progres sustenabil

Angajamentul față de sustenabilitate a fost unul dintre elementele de bază ale companiei tesa timp de mulți ani. Înțelegem că atingerea unui nivel mai ridicat de sustenabilitate este un obiectiv important pentru mulți dintre clienții noștri, la fel cum este și pentru noi. Urmăm această cale împreună și îi sprijinim cu soluții adezive inovatoare.

Aflați mai multe detalii despre gama noastră de benzi de ambalare mai sustenabile: www.tesa.ro

Referințe: https://www.fortunebusinessinsights.com/green-technology-and-sustainability-market-102221