ASPIRATOARELE INDUSTRIALE DE LA KÄRCHER

Aspiratoarele industriale Kärcher asigură o putere mare de aspirare şi o gamă largă de modele şi accesorii, fiind special gândite să facă faţă mediului de lucru dur din diferitele industrii chiar şi în regim de lucru 24/24 h. În funcţie de aplicaţiile clientului, se pot utiliza aspiratoarele industriale clasa compactă IVC, clasa medie IVM sau clasa super IVS.

Clasa compactă IVC de la Kärcher dispune de motoare puternice, şasiu ergonomic care permite o mobilitate mai bună. Aparatele oferă, de asemenea, un sistem inovator de scuturare a filtrului, AP semi-automat sau sistemul Tact de curăţare automată a filtrului. Cu ajutorul jeturilor de aer puternice, filtrele se curăţă singure, procesul fiind pornit automat în timp ce puterea de aspirare rămâne constantă şi la fel de mare. Aceasta vă oferă mai multe avantaje: costuri de întreţinere scăzute, durată lungă de viaţă a filtrului.

IVC-urile sunt unităţi de aspirare umed/uscate cu puteri de 1,2 kw, 2.4 kw şi 3 kw, debite de aer de până la 532 mc/h şi un vacuum de 286 mbar.

Clasa medie IVM oferă aspiratoare multifuncționale ce sunt disponibile cu unul, două sau trei motoare şi turbina cu canal lateral. Puterea mare de aspirare este dată de motoarele de până la 4 kw, ce dezvoltă debite de aer de până la 799 mc/h şi un vacuum de până la 286 mbar. Împreună cu sistemele de filtrare de tip stea sau buzunar, ce oferă o suprafaţă mare de filtrare de până la 2,2 mp, constituie soluţia ideală pentru aspirarea materialelor adezive şi a cantităţilor mari de praf.

Aspiratoarele pentru lichide şi şpan metalic/nemetalic clasa IVR-L au fost proiectate pentru a fi utilizate în condiţiile dure din diferitele industrii. Sunt echipate cu diferite tipuri de motoare cu puteri de 1,2, 2,4 si 3 kw.

Puterea mare de aspirare de până la 235 mbar şi 532 mc/h este asigurată de motoarele alimentate la 220V.

În cazul în care se doreşte utilizare 24/24 h, Kärcher pune la dispoziţie şi echipamente dotate cu motoare trifazice IE2.

Pe lângă puterea mare de aspirare, echipamentele se remarcă prin funcţionalitatea acestora cum ar fi raza de lucru 360 grade, golirea cuvei prin intermediul furtunului de drenaj sau prin bascularea acesteia. În cazul în care se doreşte golirea în alte recipiente, precum butoaie, IBC, etc., sunt disponibile variantele prevazute cu pompa de golire a cuvei.

Puteți afla mai multe informații despre produsele Karcher accesând www.karcher.ro sau puteți scrie la adresa de e-mail office@kaercher.ro.