ACCUPOCKET 150/400 – SUDARE MANUALA IN LOCURI GREU ACCESIBILE

Cu ajutorul noului aparat de sudură de la Fronius nu mai este necesară conectarea la reţeaua electrică. Operaţiunile de sudare cu până la 6 electrozi de 3,25 mm, respectiv până la 18 electrozi de 2,5 mm pot fi efectuate autonom, iar pentru lucrări mai ample este suficient un generator mic, compact de 2 kVA. Toate acestea fără a limita puterea de sudare sau calitatea arcului electric.

Datorită tehnologiei AccuBoost, AccuPocket sudează cu maximă precizie şi foloseşte rezerva integrată de putere pentru caracteristici perfecte de amorsare şi sudare. Designul ultra-modern şi funcţional cu dimensiuni reduse, greutate minimă şi construcţie robustă transformă AccuPocket în partenerul potrivit pentru orice şantier.

Noul model este uşor şi portabil, având o greutate de numai 11 kg (include acumulator). În plus, acesta are o structură robustă pentru siguranţă în utilizare şi un sistem compact fără acumulator separat. Mai mult, filtrul de praf integrat asigură protecţie împotriva impurităţilor. De asemenea, modelul are şi un mâner ergonomic pentru manevrarea mobilă perfectă.

Tehnologia AccuBoost aduce îmbunătăţiri semnificative caracteristicilor de amorsare, stabilităţii arcului electric şi dinamicii acestuia.

 

22FM0317 copy

Funcții:

– HotStart presupune comportare perfectă la amorsare cu electrozi celulozici şi rutilici;

– SoftStart presupune un arc electric stabil pentru electrozii bazici, care se amorsează la un curent de sudare redus;

– Funcția dinamică reglabilă continuu presupune evitarea solidificării băii de metal topit şi un scurtcircuit mai lung prin creşterea pentru scurt timp a intensităţii curentului electric.

Funcţionare pe acumulator:

– Puterea pentru sudare provine exclusiv din acumulator;

– Pentru reparații în locații cu acces dificil;

– Sudarea în locuri periculoase din punct de vedere electric, de exemplu sudarea

boilerelor, construcția de containere sau șantiere navale.

Mod hibrid:

– Modul hibrid permite sudarea și încărcarea simultană;

– Rezerva de curent a acumulatorului garantează un arc electric constant, chiar dacă curentul de la rețea fluctuează și previne declanșarea siguranței, dacă apar supratensiuni;

– Capacitate de 150 A și la alimentarea cu 120 V.

Funcţionare pe generator:

– Pot fi folosite generatoare mult mai mici, de doar 2 kVA, datorită curentului de intrare mic;

– Scade costul investiției;

– Ușor de transportat.