8 MOTIVE PENTRU UPGRADE LA POWERMAX SYNC

Creșterea înălțimii de tăiere (pe material mai subțire de 12mm)

Reduce potențialul de deteriorare a duzei și de ciocnire cu metalul topit produs în timpul procesului de perforare și tăiere

Durata de viață a consumabilelor

Am experimentat peste 2.000+ perforații per set de consumabile. Acest lucru înseamnă:

  • Mai puține modificări ale consumabilelor – mai puțin timp de nefuncționare pentru client – creșterea productivității.
  • Cost mai mic pe piesă.

Calitate îmbunătățită a tăierii

Finisajul marginii este neted, iar unghiularitatea este controlată

Ușurință în utilizare

Noul sistem de cartușe consumabile este ușor de instalat și îndepărtat. Există șanse reduse de a scăpa consumabile individuale în patul mesei. Cartușul cu culori diferite, dedicate face procesul de tăiere corect (mecanizat vs. tăiat manual etc.) ușor de identificat.

Economie financiară

Cartușul reduce șansa ca consumabilele uzate să fie schimbate prea devreme. Maximizați durata de viață a fiecărui set și reduceți risipa. Vechimea consumabilelor și utilizarea pot fi verificate pe software-ul CNC sau prin aplicația Hypertherm dedicată*.

Sistem inteligent inovator (comunicare RFID) și acces la datele cartușelor pentru urmărirea performanței și analiza modelelor de utilizare*.

Design sigur!

Pentru prima dată, mașina știe ce consumabile sunt la capătul pistoletului! Dacă sunt instalate consumabile greșite, aparatul va recunoaște acest lucru și vă va întreba dacă doriți să schimbați**.

Mai puțin inventar de stoc 

O singură piesă consumabilă per amperaj pentru stoc în loc de până la cinci piese (modelele anterioare de plasme Powermax).

*Este necesar un accesoriu opțional pentru cititor de cartușe împreună cu smartphone-ul și aplicația Hypertherm SYNC pentru vizualizarea datelor departe de consola operatorului.

**Faza 2 a integrării cu mașinile Swift-Cut va fi accesarea acestor date prin software-ul CNC de pe consola operatorului.

www.plasmaserv.ro