SURSE DE ALIMENTARE CU FUNCȚIE DE DECUPLARE INTEGRATĂ

Integrarea funcției de decuplare în sursele de alimentare permite utilizatorilor PULS să proiecteze sisteme de redundanță fără un modul de redundanță adițional. Această caracteristică de redundanță integrată este unică. 

Revoluția redundanței 

În contextul sistemelor tot mai complexe și sensibile, o eroare a sursei de alimentare poate genera pierderi de date sau căderi de sistem, care pot provoca un timp îndelungat de repornire și costuri mari. 

PULS este specializat în sisteme de redundanță inovative și lucrează în permanență la construirea de sisteme care sunt și mai compacte și mai ușor de utilizat. 

Următorul stadiu de dezvoltare include surse de alimentare pe șină DIN cu funcție de decuplare integrată, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot construi sisteme de redundanță 1+1 sau n+1 fără module de redundanță adiționale. Acest fapt duce la o scădere de costuri și spațiu utilizat, și reduce, de asemenea, complexitatea sistemelor de redundanță. 

Economie de spațiu

PULS a reușit să integreze funcția de decuplare în carcasele CP standard. Acest lucru înseamnă că dimensiunea unităților este identică cu cea standard CP10 (39mm) și CP20 (48mm). Unitățile slim și anularea modulului de redundanță permit o economie de spațiu de mai mult de 45%. 

Hot-swap

Noile surse de alimentare sunt disponibile cu conectori hot-swap sau terminale fără șurub. Conectorii hot-swap (ex: CP10.242-R2 și CP20-241-R2) permit înlocuirea de dispozitive în timpul proceselor în curs. Dacă această opțiune nu este necesară sau șocuri mari și vibrații au loc des în aplicație, unitățile fără șurub (CP10-241-R1 și CP20.241-R1) sunt alegerea potrivită.

Mențineți sistemul simplu

Sursele de alimentare reduc complexitatea sistemelor și costurile datorită timpilor mai scurți de instalare. Un efort redus de cablare înseamnă, de asemenea, un risc de eroare de conexiune mai scăzut. În plus, este un singur număr de piesă care trebuie gestionat. 

Distribuitor Romania: KREATRON AUTOMATION SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro